ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Δημαιρεσίες Δήμου Παλαιού Φαλήρου :Η αριστερά του Φαλήρου πουλήθηκε για ένα κομμάτι πίτσα!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΒΕΡΙΔΗΣ είναι από χθες ο νέος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου. Ο κ.Χρυσοβερίδης , γιατρός στο επάγγελμα, εξελέγη από το σώμα με μυστική ψηφοφορία. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο γιατρός στο επάγγελμα ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  και γραμματέας ο Κραββαρίτης Γεώργιος.
Το Δημοτικό Συμβούλιο εξέλεξε επίσης με μυστική ψηφοφορία την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και την Επιτροπής Ποιότητας Ζωής


Αυτά που μας αηδίασαν και μας προβλημάτισαν είναι το πολιτικό. ΑΛΗΣΒΕΡΙΣΗ. των αριστερών με τον Δήμαρχο . Ο επικεφαλής του κόμματος του ΚΚΕ που κατήλθε στις δημοτικές εκλογές με την <<ΛΑΙΚΗ ΣΕΙΣΠΕΙΡΩΣΗ>> .Που ακούει στο όνομα ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και είναι επικεφαλής του ΠΑΜΕ ξενοδοχοϋπαλλήλων , εκτός από μυστικές συναντήσεις λίγες μέρες πριν στο γραφείο του δημάρχου κατά την διάρκεια των δημαιρεσιών έτρεχε στον δήμαρχο και έπαιρνε γραμμή τι να προτείνει για να ψηφίσει η αντιπολίτευση .. Τήν ώρα που έθεσε υποψηφιότητα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ οικονομολόγο Ι. ΤΡΙΑΝΤΟ για την οικονομική επιτροπή έδωσε γραμμή να ψηφιστεί ο πρώην πρόεδρος τής ΝΔ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΤΟΥΛΗΣ .Η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ ψήφισαν τον Νεοδημοκράτη και πούλησαν τον σύντροφο Ι.ΤΡΙΑΝΤΟ .Τα συμπεράσματα δικά σας.Από την άλλη ο Νικ. Παπαγεωργίου πριν την συνεδρίαση ζήτησε να μην ψηφιστούν οι 2 εκπρόσωποι της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για το Παλαιό Φάληρο..οι οποίοι ξεκαθάρισαν από πριν ότι δεν θέτουν υποψηφιότητα και θα ψηφίσουν λευκό διότι δεν θέλουν καμία συναλλαγή με τους δημοτικούς εκπροσώπους του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.«Έργα και όχι λόγια» καλώντας το σώμα να αφήσει τα παχιά λόγια κατά της «Ελληνικής Αυγής» και να επικεντρωθεί στα έργα τα οποία θα κάνουν την ζωή των Φαληριωτών καλύτερη. Επιπλέον ανέφεραν ότι η Ελληνική Αυγή για το Παλαιό Φάληρο θα σταθεί αρωγός σε κάθε πρόταση που θα είναι προς όφελος της πόλης θα την υπερψηφίσει ανεξάρτητα από που προέρχεται.



Ποιοι και γιατί φοβούνται τον οικονομολόγο Τριάντο Ιωάννη για την Οικονομική ?






Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους!

Κατά την ψηφοφορία είχε και Χοτ ντογκ !














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου