ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Τα σχόλια στο Facebook «έκαψαν» τον τομεάρχη Υγείας του Ποταμιού

Την παραίτησή του υπέβαλε ο τομεάρχης Υγείας του Ποταμιού, Λυκούργος Λιαρόπουλος, μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα σχόλια που έκανε στο Facebook σχετικά με τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με τον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.Λίγο πριν ξεκινήσει η συνάντηση των δύο ανδρών ο κ. Λιαρόπουλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Γερούν... γερά! Σπάστου τον τσαμπουκά! Ποιος περίμενε ότι η Ελλάδα θα ήταν με τον ντζιτζιφιόγκο με τις μπούκλες. Και όμως!!».

Στη συνέχεια και μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση Βαρουφάκη-Ντάισελμπλουμ σχολίασε: «Ο Βαρουφάκης ως γνήσιος Έλλην νόμιζε ότι με bullshit και χαμογελάκια θα κέρδιζε την πατρίδα. Συνέβη αυτό που πάντα συμβαίνει όταν κάνεις τον έξυπνο σε λαούς που έχουν περάσει από το Διαφωτισμό με όπλο σου τη φουστανέλα. Ευτυχώς ο Ολλανδός δε μάσησε. Η συνέχεια στο Eurogroup».

Τα δύο αυτά σχόλια προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το αποτέλεσμα ήταν ο Λυκούργος Λιαρόπουλος να κατεβάσει τις αναρτήσεις και να ανακοινώσει μέσω Facebook την παραίτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου