ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ζώδια και... "50 αποχρώσεις του γκρι"!!!!


Όλοι έχουμε ακούσει για τις 50 αποχρώσεις του Γκρι. Εμείς σήμερα θα πάρουμε την αφορμή και με βάση τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου θα προσπαθήσουμε να διευκολύνουμε την κατάσταση με στόχο να τους βοηθήσουμε να αυξήσουν το σεξουαλικό τους ρεπερτόριο αλλά και να ζήσουν κάτι παρόμοιο σαν τους πρωταγωνιστές. ΚΡΙΟΣ:Είναι ιδιοτροποι στο κρεβατι,αλλα παραλληλα σεξυ και ατρομητοι μεχρι να σωζουν παιδακια από φλεγομενο σχολειο η’ να κανουν ορειβασια στις κορυφες του Ολυμπου.Ετσι λοιπον αυτά τα δυο μπορουν να συνδυαστουν σε μια σκηνη,με ένα ορειβατικο σκοινι και ένα καπελο πυροσβεστη.Δεσιμο και λυσιμο και πηρε φωτια η καλαμαρια.


ΤΑΥΡΟΣ:Είναι από τα πιο αισθησιακα ζωδια με ηρεμια και συγκροτηση αλλα μεσα η φλογα τους καιει.Πρεπει πρωτα να τους ταισεις γιατι νηστικο αρκουδι δεν…Από την στιγμη που λατρευουν το φαγητο κάθε μορφης παιχνιδι που περιλαμβανει παγωτο η’ φρουτα θα ανεβασει την λιμπιντο.Απαγορευοντε κρεατικα η’ ζυμαρικα γιατι μετα μονο το μαλοξ θα κανει δουλεια.


ΔΙΔΥΜΟΙ:Είναι επικοινωνιακοι και τους αρεσουν οι δημοσιες σχεσεις.Φαντασιωση το τριτο ατομο αλλα μην το ξεφτυλισουμε.Γι αυτους παντα είναι η καταληλη ωρα και αντιμετωπιζουν το κρεβατι με χαρα και ενεργητικοτητα.Ενα ζευγαρι χειροπεδες μονο,θα κανει την δουλεια του.Προσοχη στα κλειδακια μην χαθουν γιατι το τρτο ατομο στο τελος θα είναι ο κλειδαρας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Είναι τυποι συναισθηματικοι και δινουν σημασια στην τρυφεροτητα.Κατι στο τραβατε με κι ας κλαιω ένα πραμα.Τους αρεσει να πλαθουν ιστοριες και πρεπει πρωτα να νιωσουν ψυχικη επαφη και μετα ερωτικη.Ενα ξεκινημα με ερωτικα μηνυματα στο κινητο θα τους φερει πιο κοντα στο κρεβατι που εκει δεν χρησιμοποιουν καθολου τα χερια.


ΛΕΩΝ:Τους αρεσει η ανεση,η πολυτελεια και η κομψοτητα.Φαντασιωσεις σε θαμνους και ασανσερ που να χτυπιεστε κατω δεν τους παει.Τους αρεσουν οι στασεις που τους επιτρεπουν να βλεπουν το σωμα και να αυτοθαυμαζοντε.Δεν θα δωσω οδηγιες γιατι είναι ηδη σε προχωρημενο σταδιο και μονο ενας βρυγχησμος φτανει και περισευει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Είναι ντροπαλοι και αμα νιωσουν εμπιστοσυνη είναι ετοιμοι να φτασουν στα ακρα..αμα λεμε αμα…Θεωρουν το σεξ υψηλη τεχνικη και βαζουν ποιοτητα.Ξεπερνωντας τα ταμπου,μια σκηνη με δεσιμο από σεντονια η΄ ψηλαφισμα με χειρουργικα γαντια θα δημιουργησει ένα σεξουαλικο τρανταγμα και θα βγαλει το παιχνιδι της τιμωριας.


ΖΥΓΟΣ:Είναι σαγηνευτικοι,ξερουν να δημιουργουν ερωτικη ατμοσφαιρα αρκει να μην χαλασει η φινετσατη πλευρα τους.Για αρχη ένα πολυτελες περιβαλλον,με αναμμενα κερια και για το παρασυνθημα μονο ένα φτερο,μπορει να κανει την δουλεια του, περνώντας απαλα από ολο το σωμα.Τωρα θα είναι φτερο κοτας η’ παπιας θα σας γελασω.Αρκει να μην υπεφερε το ζωντανο όταν του το βγαζατε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Η ιδεα της υποταξης ή της εξουσιας είναι τρομερα ελκυστικη και φαντασιωση του Σκορπιου.Αν δεν εχετε προχειρες χειροπεδες, ένα κασκολ η’ μια γραβατα μπορει να κανει την δουλεια ανετα.Τωρα για πιο εξτριμ καταστασεις και το κερι δεν είναι κακη ιδεα.Οχι παιδακια μου…δεν είναι για αναμα.Μην τους ξεροψησετε τους ανθρωπους.


ΤΟΞΟΤΗΣ:Μιας και περιπετειδες ζωδια προτιμουν τον ερωτα σε καμπινγκ,αντισκοινα και παραλιες.Κατι ρε παιδι μου που να μην εχει τοιχους.Τωρα με αυτό το κρυο λιγο χλωμο το βλεπω,γιατι θα τους πανε κατευθειαν για αγαλματα στο μουσειο της ακροπολης. Παρολα αυτά μια σκηνη σε ένα εμπορικο,μεσα σε δοκιμαστηριο με την πωλητρια απ’ εξω θα ανεβασει την ανδρεναλινη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Για να τους εξιταρεις πες τους ότι πηραν προαγωγη στην δουλεια η΄κερδισαν στο τζοκερ.Για να βοηθησουμε λιγακι ,συνιστω να παιξουν ένα παιχνιδι ρολων διευθυντη η’ κυριας βιομηχανου,τιμωροντας με ξυλιες ο ενας τον αλλον αν χαθηκαν καποια λεφτα στο χρηματηστηριο η’ πασαλειμα με λαδι και ερωτικο μασαζ,χωρις σατεν σεντονια, μην βρεθειτε και στην μποτσουανα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Φιελευθεροι σαν προσωπικοτητα με πειραματισμους και ανοιχτομυαλοι στο σεξ αν τους προκαλεσεις.Συδυαζοντας όλα αυτά,ξεκινηστε με ένα δειπνο σε εστιατορειο υπενθυμιζοντας στον παρτενερ συνεχως ότι δεν φορατε εσωρουχα και στην συνεχεια οδηγειθειτε στο αυτοκινητο εχοντας στην σκεψη ότι μπορει να σας πιασουν στα πρασα.


ΙΧΘΕΙΣ:Τα ψαρακια παιζουν με τις φαντασιωσεις και τους αρεσουν τα παιχνιδια βεβαια,που εχουν να κανουν με το νερο.Να υπενθυμισω ότι το νερο χαλαει την φυσικη λιπανση αλλα ας το ξεπερασουμε αυτό.Διαλεξτε κατά προτιμηση ντουζιέρια και όχι μπανιερα και πηγαιντε το ντους σε άλλο επιπεδο.Προσοχη να βαλετε πατακι μεσα μην εχουμε κανα ατυχημα και σας τρεχουμε για γυψους. 


(Από την Κασσάνδρα Κανιόγλου  http://kassandramellon.blogspot.gr/p/blog-page_2.html)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου