ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ 200.000 ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ "ΧΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΛΗΣ"!


΄Οταν κάποιοι θέλουν να διαλύσουν μία κοινωνία με εθνικό χαρακτήρα, ή μάλλον να της δώσουν την χαριστική βολή, ολοκληρώνοντας την προδοσία πούχε ξεκινήσει από το 1990 και εντεύθεν με το άνοιγμα των συνόρων και την παγκοσμιοποίηση, φθάνουν σε σημείο να χορηγήσουν και "ιθαγένεια" (που αποτελεί βιολογικό γεγονός και δεν εκχωρείται, ούτε παραχωρείται όπως η υπηκοότητα με καμία πολιτική απόφαση ή διοικητική πράξη!!!) σε αλλοεθνείς και αλλόφυλους, αφού πρώτα κατέστησαν τα σύνορα της χώρας σκοπίμως διάτρητα...

Με το υπό επεξεργασία και προς ψήφιση νομοσχέδιο, περίπου 200.000 παιδιά λαθρομεταναστών αναμένεται να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια. Η κυριότερη καινοτομία που εισάγει το σχέδιο νόμου είναι το δικαίωμα κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας από παιδιά αλλοδαπών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με την προϋπόθεση της εγγραφής τους στην Α” τάξη Δημοτικού και της συνέχισης παρακολούθησης του σχολείου κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης, και σε συνδυασμό με τη συνεχή νόμιμη διαμονή του ενός από τους γονείς του για πέντε χρόνια πριν από τη γέννησή του.

Το σχέδιο νόμου με τίτλο «Τροποποίηση Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας και άλλες διατάξεις» περιέχει, επίσης, διατάξεις που αφορούν την κτήση της ιθαγένειας, όχι μόνο από τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν εδώ, αλλά και για όσα έχουν απολυτήριο ελληνικού Λυκείου και είναι απόφοιτοι ΤΕΙ ή ΑΕΙ, καθώς και για τα παιδιά που έχουν πάει εννιά χρόνια σε ελληνικό σχολείο (την υποχρεωτική εκπαίδευση που προβλέπει το Σύνταγμα) ή έχουν πάει Γυμνάσιο και Λύκειο.

Νομιμοποιούνται και παγιώνονται λοιπόν μειονότητες συμπαγείς στην Ελλάδα, σε μία περίοδο όπου η ελληνικότητα βάλλεται παντοιοτρόπως και κορυφώνεται ο δημογραφικός μαρασμός... Νομιμοποιείται και παγιώνεται η παρουσία των λαθροεποίκων, δημιουργώντας περαιτέρω ερείσματα... Η παροιμία "όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες", πέπρωται να βρει την τραγική εκπλήρωσή της... Όταν το 1990 και εντεύθεν πολλοί ελλαδίτες αποδέχθηκαν σιωπηρά την ακατάσχετη εισροή λαθρομεταναστών και την παρουσία τους στην πατρώα γη, είτε νοικιάζοντάς τους σπίτια, είτε χρησιμοποιώντας τους σε εργασιακές απασχολήσεις με πενιχρά μεροκάματα, ήταν όλα "μέλι-γάλα"... Τώρα, θα υποστούν όμως τις συνέπειες, που είναι πολύπλευρες (εγκληματικότητα, ασθένειες, εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού, εξαγωγή συναλλάγματος στο εξωτερικό και επίταση της οικονομικής κρίσεως κ.α.).

Η πολιτική αυτή απόφαση που επίκειται να ληφθεί, παρά φύσιν, για την εκχώρηση "Ιθαγενείας" (και λέμε παρά φύσιν διότι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, ή γεννιέσαι ή όχι ΄Ελληνας), θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και σε μειονοτικά προβλήματα που θα παρουσιαστούν με την δραστηριοποίηση ξένων κομμάτων, μειονοτικών συλλόγων κλπ στο πλαίσιο αργότερα και εδαφικού διαμελισμού της Πατρίδας...

Χώρες που νιώθουν απειλή αλλά θέλουν να επιβιώσουν, όπως το Ισραήλ, για λόγους εθνικής ασφαλείας και προστασίας της εθνολογικής συστάσεως του πληθυσμού τους, όχι μόνο δεν αφομοιώνουν, αλλά τουναντίον πατάσσουν την λαθρομετανάστευση σε μηδενικά όρια ανοχής. ΄Οσον αφορά τη χορήγηση "ιθαγένειας", ούτε βέβαια γι΄ αστείο! Χώρες που τελούν υπό διάλυση, όπως η Ελλάδα, έχουν ανοίξει διάπλατα τις θύρες σε όλες τις "φυλές του Ισραήλ". Καλοδεχούμενοι όλοι, στο τέλος πληρώνεται ο λογαριασμός και θα είναι πολύ πικρός, αλλά απόλυτα συμβατός προς τα σχέδια, τις επιδιώξεις και τις μεθοδεύσεις των παγκοσμιοποιητών...

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΠΙΟΡΚΟΙ, ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΜΩΤΕΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΛΑΟΥΣ, ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ! ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΙΞΕΩΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ!

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΔΡΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ, ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου