ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ξυπνήστε ΩΡΕ Φαληριώτες ο ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνει ...ΧΩΜΑΤΕΡΗ στο Ελληνικό.... Αριστερή "ανάσα ζωής για την Αττική" με μοσχοβολιές.



Σε μια απίστευτη και άνευ λογικής απόφαση προχωρά η κυβέρνηση η οποία δείχνει ξεκάθαρα ότι η ανάπτυξη που έχει στο μυαλό της είναι για τα... σκουπίδια.

Με απόφαση της Ν. Βαλαβάνη, αρπάζουν 12 στρέμματα από την έκταση των 6.000 στρεμμάτων στο Ελληνικό η οποία ήδη έχει παραχωρηθεί με διαγωνισμό για αξιοποίηση.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση:

«Πράγματι υπάρχει αναγκαιότητα να παραχωρηθεί χώρος περίπου δώδεκα στρεμμάτων εντός της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, προκειμένου να υλοποιηθεί το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων των τεσσάρων όμορων Δήμων. Θα προχωρήσουμε άμεσα σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία και την εταιρία Ελληνικό ΑΕ για την δρομολόγηση και υλοποίηση της συγκεκριμένης παραχώρησης».

Η απόφαση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση, και ουσιαστικά βάζει σε νέες βάσεις ολόκληρο τον σχεδιασμό για το Ελληνικό και τα 6.000 στρέμματα τα οποία, υπενθυμίζεται ότι έχουν παραχωρηθεί μετά από διαγωνισμό στην Lamda Develpment.

Ακόμη κι αν κάποιοι δεν συμφωνούν με την αξιοποίηση το ερώτημα είναι το εξής: Θα φτιάξουν χωματερή στο καλύτερο οικόπεδο της Αττικής; Και πώς θα συνδυάζεται η χωματερή με την αξιοποίηση της έκτασης, αν αυτή προχωρήσει; Θα κατασκευάσουν σπίτια, εξοχικές κατοικίες, μαρίνες και ξενοδοχεία και δίπλα θα υπάρχει και ένας... ΧΥΤΑ; Ένα εργοστάσιο διαχείρισης σκουπιδιών μέσα στον αστικό ιστό μόνο και μόνο για να κάνουν το χατίρι της Δούρου να μη γίνει στο Γραμματικό ή σε άλλη έκταση; Τι σόι σχεδιασμός είναι αυτός;

Ακυρώνουν τον διαγωνισμό που θα έδινε 1 δισ. στο κράτος και επενδύσεις 8 δισ. τα επόμενα χρόνια; Και καλά να πούμε ότι έδωσαν στον Λάτση τζάμπα το οικόπεδο. Αντί να κάνουν νέα διαπραγμάτευση ή ακόμη και νέο διαγωνισμό για να πάρουν περισσότερα λεφτά θα το κάνουν χωματερή; Απίστευτα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου