ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

KOYIZ – ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ ΤΟ …ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ!!!!

Ποια υπάλληλος του δήμου Π.Φαλήρου, τοποθετημένη όμως σε νομικό πρόσωπο, «ψάχνεται» καθημερινά προκειμένου να βρει τρόπο να χτυπάει ΕΠΙΠΛΕΟΝ ώρες την καρτούλα της, πέραν του ωραρίου της που λήγει στις 4 το μεσημέρι???
Γνωρίζουμε και έχουμε ΗΔΗ στοιχεία στα χέρια μας, πως τουλάχιστον 3 φορές μέχρι τώρα κάνοντας υπερωρίες στο….σπίτι της πήγε και χτύπησε την κάρτα της στις 6 το απόγευμα!!
ΕΠΕΙΔΗ κυρία Σταυριανάκου - Διευθύντρια του δήμου Π.Φαλήρου, οι υπερωρίες των υπαλλήλων αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ΑΠΑΝΤΕΣ πλέον βλέπουν το ρουσφετομάγαζό σας, φροντίστε να είστε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ στο μέλλον και στο έλεγχο των καρτών προσωπικού, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αυτών των υπαλλήλων που έρχονται εξωτερικά και χτυπούν κάρτες.
Εμεις ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στους εργαζόμενους που μας κατήγγειλαν το περιστατικό με την συγκεκριμένη υπάλληλο, προσεχώς ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ευτραφή «ΚΥΡΙΑ» που εφαρμόζει τέτοιες πρακτικές, καθώς νομίζει πως θα μείνει στο απυρόβλητο με τον γλυψιματικό τρόπο που συμπεριφέρεται μοιράζοντάς σας μέλια και…κουνέλια…!!
Εμείς θα βγάλουμε τον λαγό, εσείς φροντίστε κα Νόνη μην ξανακαθίσετε στο εδώλειο της κατηγορουμένης, συγκαλύπτοντας τέτοιες απατεωνιές….!!
ΤΙPS! Με την δημοσίευση της φωτογραφίας της υπαλλήλου προσεχώς, να αναμένεται και την δημοσίευση του γραφείου που είναι τοποθετημένη στο δήμο!! Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος…….
Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης κοιμάται τον ύπνο του δικαίου??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου