ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Δύο υπουργοί μπλεγμένοι σε μεγάλη υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης

Νέα «βόμβα» αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να σκάσει τα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα στην πολύκροτη υπόθεση των «Εσκομπάρ» με το delivery κοκαΐνης και εντυπωσιακών γυναικών στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Εκρηκτικοί είναι ήδη οι ψίθυροι στα κοσμικά σαλόνια, καθώς σε συνομιλίες-φωτιά που έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται ότι περιλαμβάνεται κι άλλος υπουργός, δηλαδή δεύτερο πολιτικό πρόσωπο! Οσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερα καυτά στοιχεία συλλέγουν οι αστυνομικές Αρχές που ερευνούν τη «μαφία» της Μυκόνου. Οι εξελίξεις μετά τη σύλληψη τριών προσώπων (των δύο 34χρονων που κρίθηκαν προφυλακιστέοι και του 32χρονου που έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους) είναι καταιγιστικές. Την ίδια στιγμή το ενδιαφέρον των αστυνομικών και δικαστικών Αρχών παραμένει έντονο και για την ατζέντα του κυκλώματος, δηλαδή τους VIP πελάτες που απολάμβαναν τις «υπηρεσίες» του. Το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης ξετυλίγεται με γρήγορο ρυθμό και απειλεί να τινάξει στον αέρα υπολήψεις και καριέρες ετών!

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, οι αστυνομικοί φέρεται ότι επεξεργάζονται στοιχεία που συνδέουν με τους εμπλεκομένους στην υπόθεση της Μυκόνου και δεύτερο πρώην υπουργό, εκτός από τον γνωστό πολιτικό που σύμφωνα με καταγεγραμμένες συνομιλίες και SMS φέρεται ότι γνωρίζει έναν εκ των συλληφθέντων, ενώ ο ίδιος έχει «ροζ» αιτήματα προς το κύκλωμα. Συγκεκριμένα, έντονοι ψίθυροι θέλουν τον κοριό να έχει «πιάσει» συνομιλίες, στις οποίες αναφέρεται και το όνομα του δεύτερου πολιτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, οι εν λόγω συνομιλίες δεν έχουν συμπεριληφθεί ακόμη στην ογκώδη δικογραφία. Σε κάθε περίπτωση, αν επαληθευτούν αυτά, θα πρόκειται για μεγάλο σκάνδαλο, με δύο πολιτικά πρόσωπα να εμφανίζονται ότι έχουν οικειότητα με τους κατηγορούμενους «Εσκομπάρ». Υπενθυμίζεται ότι ο πολιτικός που το όνομά του είχε καταγραφεί στις πρώτες συνομιλίες φέρεται ότι είχε ζητήσει ανδρική «συντροφιά», όπως τουλάχιστον είχαν διατυπώσει στις μεταξύ τους επαφές οι δυο εκ των κατηγορουμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου