ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην προεκλογική ομιλία του αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Μιχαλολιάκου στα Νότια Προάστια

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στη μεγάλη προεκλογική ομιλία του αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νίκου Μιχαλολιάκου στο γραφείο του συνδέσμου στα Νότια Προάστια. Φίλοι και ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρακολούθησαν με προσοχή την ομιλία του κ. Μιχαλολιάκου δημιουργώντας το αδιαχώρητο.

Μετά τις μνημονιακές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών με αποκορύφωμα τη μνημονιακή διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και το τρίτο κατά σειρά και επαχθέστερο μνημόνιο, διαφαίνεται μία σαφή στροφή των ψηφοφόρων προς την αντιμνημονιακή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Τα αλλεπάλληλα φοροεισπρακτικά μέτρα και η γενικότερη κατάσταση της χώρας όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες έχει ωθήσει τους Έλληνες να βρουν διέξοδο στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις δημοσκοπήσεις βγαίνει σταθερά τρίτο κόμμα με το ποσοστό της εμφανώς ενισχυμένο από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες συζητείται σοβαρά το ενδεχόμενο μετά την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, ο κ. Μιχαλολιάκος να προγραμματίσει νέα ομιλία στην πλατεία του Φλοίσβου στο Π.Φαληρο την ερχόμενη εβδομάδα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου