ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Αποκάλυψη: Έγιναν τσακωτοί λίγο πριν "γεμίσουν" τα Νότια Προάστια κοκκαΐνη! Εγκέφαλος της σπείρας γνωστό μοντέλο!


Με τουλάχιστον 27 κιλά πεντακάθαρης κοκαΐνης από την Λατινική Αμερική συνελήφθη στον Ασπρόπυργο μαζί με δύο συνεργούς του από την Ολλανδία και την Γουιάνα πασίγνωστο πρώην μοντέλο και νυν αρχηγός της ομάδας μπέιζμπολ του μεγαλύτερου Αθηναϊκού συλλόγου.Μετά από πολύ προσεκτική και πολύμηνη έρευνα οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποίησαν έφοδο σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο, όπου συνελήφθη ο φερόμενος «εγκέφαλος» κυκλώματος εμπορίας κοκαΐνης κατευθείαν από την Λατινική Αμερική στην χώρα μας.

Πρόκειται για πολύ γνωστό άντρα πρώην μοντέλο και νυν αρχηγό της ομάδας μπέιζμπολ του πιο μεγάλου Αθηναϊκού συλλόγου! Μαζί του συνελήφθησαν δύο συνεργοί του από την Ολλανδία και την Γουιάνα.
 

Στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα πεντακάθαρης λατινοαμερικάνικης κοκαΐνης βάρους 27 κιλών, που εύκολα μπορεί κανείς να βγάλει συμπέρασμα στο λιανεμπόριο τις ποσότητες που θα έβγαζε και τα χρήματα που θα κόστιζε, όταν για μια εξαιρετικής ποιότητας κοκαΐνη οι τιμές ανάλογα και την αγορά που προορίζονται μπορεί να αγγίζουν το γραμμάριο από 150 έως 200 ευρώ.
 

Τα ναρκωτικά σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κρυμμένα σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων και συγκεκριμένα ημιαξόνια κλπ…, ενώ σε λίγο αναμένεται επίσημη ανακοίνωση και φωτογραφίες από τα κατασχεμένα ναρκωτικά. Μένει να διαπιστωθεί, πόσοι άλλοι είναι εμπλεκόμενοι με το συγκεκριμένο κύκλωμα και αν αυτό το κύκλωμα αποτελεί την «μήτρα» «τροφοδοσίας» των κυκλωμάτων του λιανεμπορίου σε Μύκονο, Κολωνάκι, παραλιακή κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου