ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: "Γιατί δεν ήρθε ο Διονύσης Χατζηδάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Π.Φαλήρου στην ομιλία μου;"

Πλημμύρισε το Caravel από ψηφοφόρους και υποστηρικτές του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κατά τη διάρκεια της σημερινής κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του.

 Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με μια αιχμηρή προεκλογική ομιλία άσκησε σφοδρή κριτική στις προγραμματικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, για την επιλογή του να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

Αυτό όμως που προκάλεσε αίσθηση και μας δημιούργησε ερωτηματικά είναι οι απουσίες που καταγράφηκαν. Και μιλάμε φυσικά για το δήμο Παλαιού Φαλήρου. Από τους 26 δημοτικούς συμβούλους του Διονύση Χατζηδάκη μόνο επτά παραβρέθηκαν. Πρόκειται για τους Κορόμηλο, Δούμα, Μιχαλοπούλου, Γιαννοπούλου, Φωστηρόπουλο, Τεντόμα και Μιχαηλίδη.

Μεγάλος απών και ο δήμαρχος Π.Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης.

Τι έγινε; Συμβαίνει κάτι και δεν το ξέρουμε; Ο "γαλάζιος" δήμος μας, μήπως δεν είναι πια "γαλάζιος"; Οι πολλαπλές επαφές του Δ.Χατζηδάκη με το ΠΑΣΟΚ έχουν δώσει το στίγμα μιας πολιτικής στροφής του δήμου Π.Φαλήρου;  

 Ή μήπως με την απουσία του αυτή ο κ. Χατζηδάκης ήθελε να δείξει ότι δεν στηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη μια και ανήκει στο Καραμανλικό μπλοκ, ενώ εκείνος ΄(σ.σ. ο Διονύσης Χατζηδάκης) είναι πρόθυμος να στηρίξει επιλογές της Ντόρας και του Επιτίμου προέδρου της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου