ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Το ξενοδοχείο "Ποσειδών" εγκληματεί με τις.. ευλογίες του δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη!


+

Στο ξενοδοχείο Ποσειδών, το οποίο βρίσκεται στην παραλιακή βάζουν το κέρδος υπεράνω όλων και φυσικά της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων. Αυτό που συμβαίνει είναι εγκληματικό! Και δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ούτε ως αμελή συμπεριφορά, ούτε ως ελλιπής σχεδιασμός. Είναι έγκλημα! Ολοφάνερο έγκλημα!
Πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι οι σερβιτόροι για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες στα τραπέζια, τα οποία έχουν τοποθετηθεί στην παραλία αναγκάζονται να πηδούν πάνω από τα κιγκλιδώματα του δρόμου κρατώντας το δίσκο, αφού δεν υπάρχει στο σημείο ούτε φανάρι αλλά ούτε και διάβαση! Και όλα αυτά σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας- την Ποσειδώνος- με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Αλήθεια, τόσο καιρό που συμβαίνει αυτή η κατάσταση δεν βρέθηκε κάποιος να καταγγείλει το γεγονός; Την άδεια για τα τραπέζια στην παραλία την έδωσε στο ξενοδοχείο ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης. Μα είναι δυνατόν να πράττει τόσο ανεύθυνα; Είναι δυνατόν να βγάζει άδειες χωρίς πρώτα να εξετάζει όλες τις παραμέτρους; Αν συμβεί κάποιο ατύχημα, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;
Προβάλλουμε το συγκεκριμένο θέμα στο blog μας μετά από επισήμανση του δημοτικού συμβούλου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Τρύφωνα Μπουγά, ο οποίος το αντιλήφθηκε πρώτος και μας έστειλε και το κατάλληλο φωτογραφικό υλικό για να μην υπάρχουν αμφιβολίες. Μάλιστα, πρόκειται να θέσει το θέμα και στο δημοτικό συμβούλιο.
Νομίζουμε ότι οι φωτογραφίες "μιλούν" από μόνες τους και θα πρέπει οι ιθύνοντες να αναλάβουν δράση για να σταματήσει αυτό το έγκλημα!
Αυτό που θα πρέπει να διερευνηθεί αρχικά είναι κάτω από ποιες προϋποθέσεις έλαβε την άδεια το ξενοδοχείο και στη συνέχεια να γίνουν ενέργειες για την αφαίρεση της άδειας.
Οι Φαληριώτες δεν θα πρέπει να μείνουμε αδρανείς γιατί πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα, το οποίο αφορά όλους!
Όσο για το δήμαρχο, ας μας εξηγήσει γιατί έδωσε άδεια στο ξενοδοχείο και αν γνώριζε εξ'αρχής ότι οι σερβιτόροι θα υποχρεωθούν να κάνουν τους κασκαντέρ για να βγάλουν το μεροκάματο.



3 σχόλια:

  1. Δυο τινά συμβαίνουν.
    Το πρώτο ειναι ο ανταγωνισμός . Που στην περίπτωση του ξενοδοχείου και του σερβιρίσματος κάτω στην παραλία κάποιοι είδαν οτι χάνουν το "μερίδιο αγοράς" και αντιδρούν έτσι μξε την δημοσιοποίηση.
    Το δεύτερο που και αυτό έχει μεγάλη βάση, ειναι η συνήθης τακτική αρκετών φυλλάδων, και μπλόγκ το να θέλουν να εχουν κάποια άλλα ξεκούραστα αδήλωτα και μυστικά έσοδα απο διάφορες επιχειρήσεις.
    Ειτε δια της σιωοπής τους σε παράτυπες πράξεις τους, ειτε δια της μεθόδου του <>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το εντός των παρενθέσεων < > που δεν δημοσιεύτηκαν ηταν.
    Ακούσατε ακούσατε συμπολίτες μας τι κάνει το τάδε ξενοδοχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή