ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Δ.Χατζηδάκης: "Το θέμα των συμβασιούχων το χειρίζομαι σε επίπεδο Προέδρου της Δημοκρατίας"! Γιατί μας δουλεύετε κ. δήμαρχε;

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης κατά τη συζήτηση του φλέγοντος ζητήματος των συμβασιούχων στο δημοτικό συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, επιχείρησε να καθησυχάσει τους παρευρισκομένους τονίζοντας ότι έχει τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης, την οποία χειρίζεται σε επίπεδο Προέδρου της Δημοκρατίας.
"Το θέμα το χειρίζομαι σε επίπεδο Προέδρου της Δημοκρατίας, τι μου λέτε" είπε χαρακτηριστικά ενώπιον όλων ο κ. Χατζηδάκης όταν κάποια μέλη του δημοτικού συμβουλίου διατύπωσαν τις ενστάσεις τους για την τροπή που έχει πάρει το ζήτημα των συμβασιούχων, οι οποίοι περιμένουν να επιστρέψουν στις θέσεις τους στο δήμο. Τότε ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής κ. Τρύφωνας Μπουγάς πήρε το λόγο επισημαίνοντας χαρακτηριστικά "μα αυτός τους έκαψε. Ο κ. Παυλόπουλος τους έκαψε τους ανθρώπους. Θα έπρεπε να τους είχε νομιμοποιήσει από πριν. Είναι υπεύθυνος που τώρα αυτά τα άτομα είναι άνεργα".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου