ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Χέρι-χέρι Κυριάκος Μητσοτάκης και Διονύσης Χατζηδάκης στο Παλαιό Φάληρο! (φώτο)

 
  
«Αυτή τη μάχη πρέπει να την κερδίσουμε. Και θέλω να τη δώσουμε μαζί. Από την αρχή. Μάχη για την ανασύνταξη της παράταξης. Μάχη για το μέλλον του τόπου. Γι΄ αυτό την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, θέλω να με ψηφίσεις». Με αυτά τα λόγια έκλεισε ο υποψήφιος Προέδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, την ομιλία του την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στο Παλαιό Φάληρο μπροστά σε εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του.
Στο πλευρό του βρέθηκε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης, ο οποίος μάλιστα καθ' όλη τη διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν όρθιος δίπλα του και χειροκροτούσε με θαυμασμό. Παρά την πολυπληθή προσέλευση δημοτών του Παλαιού Φαλήρου, παρατηρήσαμε ότι μόλις πέντε δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Χατζηδάκη έδωσαν το παρών. Γεγονός, το οποίο μας έκανε μεγάλη εντύπωση.


Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε το βασικό αξιακό πλαίσιο της Νέας Δημοκρατίας που είναι ελευθερία και αλληλεγγύη και τις συγκεκριμένες πολιτικές που απορρέουν από αυτές τις δυο αξίες. «Πρέπει να πούμε στην κοινωνία σήμερα ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ένα σοβαρό, συγκεκριμένο εναλλακτικό σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιτέθηκε στην Κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας ότι «έχουμε να κάνουμε με Κυβέρνηση ερασιτεχνών». Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην επιβολή φόρου 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, τονίζοντας ότι πρόκειται για ιδεολογική εμμονή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, που «βάλλει εναντίον της ιδιωτικής εκπαίδευσης».


Στο τέλος της εκδήλωσης, είχαμε τα γνωστά ... "πηγαδάκια", ενώ δεν έλειψαν οι θερμοί χαιρετισμοί μεταξύ του κ. Μητσοτάκη και Φαληριωτών. Ο κ. Χατζηδάκης πάντα στο πλευρό του υποψηφίου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, χαμογελαστός και ευδιάθετος παρότρυνε τους παρευρισκομένους να τον στηρίξουν.

Το Faliro Press News εύχεται καλή επιτυχία στον κ. Μητσοτάκη! Ελπίζουμε δε, η στήριξη του κ. Χατζηδάκη να του βγει σε καλό, μια και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και παλαιότερα υποστήριζε την Ντόρα Μπακογιάννη για την προεδρία της Ν.Δ. αλλά τελικά τις εκλογές κέρδισε ο Αντώνης Σαμαράς. Είναι ολίγον τι ... γκαντέμης ο άνθρωπος, πώς να το κάνουμε!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου