ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Το Παλαιό Φάληρο γιόρτασε το "ΌΧΙ" με επισημότητα και εθνική υπερηφάνεια!

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε στο Παλαιό Φάληρο η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου! Η μαθητιώσα νεολαία παρήλασε μπροστά στο δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη, τους δημοτικούς συμβούλους και τους λοιπούς επισήμους με καμάρι και γεμάτη εθνική υπερηφάνεια.
Για ακόμη μία χρονιά η διοργάνωση ήταν άψογη χάρη στις ενέργειες και πρωτοβουλίες του αντιδημάρχου Παιδείας κ. Αλέξανδρου Κορόμηλου. Τα βλέμματα μαγνήτισαν οι λαμπερές δημοτικές σύμβουλοι του κ. Χατζηδάκη, κ.κ. Γιαννοπούλου, Μιχαλοπούλου και Ανδρικοπούλου οι οποίες (όπως πάντα άλλωστε) ήταν καλοντυμένες, ευδιάθετες και χαμογελαστές. Στα ... παράξενα της ημέρας ήταν όταν μία ομάδα νεαρών κοριτσιών της ΟΝΝΕΔ χειροκρότησε με ενθουσιασμό τον επικεφαλής της ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου κ. Κώστα Μερκουράκη κατά την κατάθεση στεφάνου. Το παρών έδωσαν και οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής κ.κ. Σωτήρης Μεταξάς και Τρύφων Μπουγάς, οι οποίοι κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο πεσόντων ηρώων. Μάλιστα, φωτογραφήθηκαν και με την Πρόεδρο Φίλων Ερυθρού Σταυρού κ. Θεοδοσίου.
Επίσης, στις εκδηλώσεις παρέστη ο επικεφαλής του συνδυασμού "Εμείς για το Φάληρο" κ. Δημήτρης Πιτούλης. Ωστόσο, η κατάθεση στεφάνου του συνδυασμού δεν έγινε από τον ίδιο αλλά από τον κ. Ανδρέα Μπατιστάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου