ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ: Οργανωμένη σπείρα που δρά στο Π.Φάληρο και γύρω περιοχές τα κλέβει με σκοπό τη μεταπώλησή τους!

Αρχίζουν να πυκνώνουν τα περιστατικά αρπαγής σκύλων απο ανυποψίαστους πολίτες κατά την διάρκεια της βόλτας τους.Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στη Ν.Σμύρνη, ενώ λίγο μετά στο Π.Φάληρο άγνωστοι άρπαξαν κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της ιδιοκτήτριάς του ένα μικρόσωμο west highland terrier, τον Ρούμπι και εξαφανίστηκαν.Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και άλλα παρόμοια περιστατικά κατά τα οποία πολίτες που είχαν βγάλει το σκυλάκι τους βόλτα, παρατήρησαν ένα ύποπτο ΙΧ να τους παρακολουθεί, κατάφεραν όμως να απομακρυνθούν εγκαίρως και να μετακινηθούν σε ασφαλή χώρο, καθώς ήταν ήδη ενήμεροι για αυτή την νέα σπείρα και τον τρόπο που δρα.Το ένα μάλιστα από τα περιστατικά σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες και η ιδιοκτήτρια νιώθει τυχερή που κατάφερε να σώσει το μαλτεζάκι της!

Η σπείρα αποτελείται από δύο άτομα που κινούνται με κόκκινο φορτηγάκι και οι δράστες περιγράφονται ως τσιγγάνοι μέσης ηλικίας. Σχετικά με το περιστατικό του Π.Φαλήρου οι πληροφορίες μιλούν επίσης για δύο άτομα μέσης ηλικίας που όμως μιλούν ελληνικά και κινούνται με σκουρόχρωμο αυτοκίνητο ενδεχομένως μπλε ή μαύρο. Μέχρι στιγμής οι άγνωστοι δρουν πολύ πρωινές ή βραδινές ώρες.Οι αστυνομικές αρχές πάντως και των δύο δήμων είναι ενήμερες και εικάζουν για την ώρα,ότι η συμμορία αρπάζει τα άτυχα μικρόσωμα σκυλάκια για να τα πουλήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου