ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Επίθεση από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοτικό σύμβουλο! Ήρεμα εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, έχετε ξεφύγει! (βίντεο)

Φραστική επίθεση του Βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα κατά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίο...
Τρίπολης Τάσου Κακλαμάνου είχαμε το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου στη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στην Τρίπολη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείτο στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης και παρών ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δ.Αναγνωστάκης.

Ξαφνικά και ενώ έκανε τοποθέτηση ο Αντιδήμαρχος Πύλου-Νέστορος εκφράζοντας κάποιες αντιρρήσεις για το προτεινόμενο σχέδιο, ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας, όπως θα δείτε και στο βίντεο που διαθέτει η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5, σηκώθηκε και απευθυνόμενος στον κ.Κακλαμάνο που καθόταν κάποιες θέσεις πιο δίπλα, τον κάλεσε να μην του απευθύνει το λόγο.

Μάλιστα του έλεγε διαρκώς «σας παρακαλώ πολύ δεν θα μου επιβάλλετε εμένα να μην μιλάω» και κάποια στιγμή κινήθηκε προς το μέρος του. Τότε σηκώθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλη για να ηρεμήσει τα πνεύματα και να μην αφήσει τον κ.Κωνσταντινέα να πλησιάσει.

Ο ομιλητής δεν συνέχισε αφού κανείς δεν τον άκουγε και τότε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου αναγκάστηκε να διακόψει για 10 λεπτά την εκδήλωση για να ηρεμήσει το κλίμα και να πέσουν οι τόνοι.

Πάντως εντύπωση προκάλεσε η φράση του κ.Κωνσταντινέα που απευθυνόμενος στον κ.Κακλαμάνο του είπε «σαν τι μιλάτε κ.Κακλαμάνε… αφήστε τον προϊστάμενό σας να μιλήσει» εννοώντας τον κΤατούλη.


Δείτε το βίντεο εδώ:   https://youtu.be/mWCJk9WXDIo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου