ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Σαρώνει στο ίντερνετ η νέα φωτογραφία του δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη με αφορμή το προσφυγικό!

Μία στιγμή έμπνευσης της ομάδας του Faliro Press News με σκοπό να σχολιάσει με το δικό της μοναδικό τρόπο τη στάση του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη στο προσφυγικό στάθηκε αφορμή για να λάβει το θέμα τεράστιες διαστάσεις!

Στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζεται ο δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης να προσκαλεί στο Ταε Κβον Ντο Παλαιού Φαλήρου τους πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν στην Αθήνα αναζητώντας διέξοδο από τις χώρες καταγωγής τους!

Από την πλευρά τους οι ... "αλλοδαποί επισκέπτες" απαντούν στο δήμαρχο λέγοντας "δήμαρχο Χατζηδάκη καλόοοο"! Αυτή η φωτογραφία λοιπόν, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού και αρνητικής κριτικής προς το δήμαρχο κ. Διονύση Χατζηδάκη για τον επιπόλαιο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα των προσφύγων!

Ήδη, το Faliro Press News δέχτηκε πολλά μηνύματα αναγνωστών κατά του δημάρχου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα θα τεθεί επί τάπητος στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρόσφυγες και μετανάστες, οι είχαν φιλοξενηθεί και πριν από μερικούς μήνες στο Ταε Κβον Ντο επέστρεψαν δριμύτεροι στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου μετά από απόφαση της κυβέρνησης να τους μετακινήσει από το Γαλάτσι, όπου φιλοξενούνταν μέχρι πρότινος! Ο δε δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης όπως είχαμε γράψει και σε παλαιότερο θέμα (διαβάστε εδώ), δεν προέβαλε καμία αντίδραση στην απόφαση αυτή και μάλιστα δεν μπήκε καν στον κόπο να σκεφτεί ούτε τα στοιχειώδη που απαιτούνται για την εγκατάσταση των αλλοδαπών στο χώρο του Ταε Κβον Ντο! Αφού δεν πρόκειται για ... ζώα, αλλά για ανθρώπους, οι οποίοι χρειάζονται φαγητό, ρούχα, θέρμανση, φάρμακα κτλ. Εκτός των παραπάνω, δείχνει επίσης να μην αναλογίζεται τον τεράστιο κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει στους κατοίκους του Παλαιού Φαλήρου αφού μέσα από αυτές τις ομάδες των μεταναστών μπορεί να προκύψουν κακοποιοί, κλέφτες ακόμα και τρομοκράτες! Μήπως θα έπρεπε να σκεφτεί τουλάχιστον να λάβει κάποια μέτρα ασφαλείας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου