ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Χαρά Γιαννοπούλου: Γεννιέται η νέα δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου; Γιατί όχι;

 
Όλοι γνωρίζετε την νομικό και δημοτική σύμβουλο Παλαιού Φαλήρου κ. Χαρά Γιαννοπούλου! Ένα κορίτσι γλυκό, δυναμικό, με όρεξη για δουλειά και μεγάλη αγάπη για το Παλαιό Φάληρο! Διακρίνεται για την εργατικότητά της, την μεγάλη κοινωνική της δράση και την αποτελεσματικότητά της στα θέματα με τα οποία ασχολείται!
Το Faliro Press News "πιστεύει" σε αυτό το κορίτσι και δεν διστάζει να εκφράσει την επιθυμία της συντακτικής του ομάδας, που δεν είναι άλλη από το να αναλάβει στο μέλλον η κα Γιαννοπούλου δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου!
Αυτό που μένει είναι να αποσυρθεί ο κ. Χατζηδάκης! Γιατί την αγάπη και αποδοχή των Φαληριωτών η κα Γιαννοπούλου την έχει κερδίσει προ πολλού!
Σας υπενθυμίζουμε ότι είναι πρόεδρος της Επιτροπής Κληροδοτημάτων στο δήμο Παλαιού Φαλήρου!
Στο πλαίσιο αυτό να σας επισημάνουμε ότι μετά από ενέργειες της κας Γιαννοπούλου πραγματοποιήθηκε η αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών για την επισκευή του ακίνητου του δήμου Π. Φαλήρου επί της οδού Ομήρου στο Κολωνάκι, συνολικού εμβαδού 175 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο αποτελεί κληροδότημα του ευεργέτη Παύλου Αθανασιάδη. Μειοδότης ανακηρύχθηκε η εταιρεία ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ με έκπτωση 26% επί του προϋπολογισμού του έργου ύψους 40.000 ευρώ.
Η κα Γιαννοπούλου έγραψε σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook ότι "ελπίζουμε η ανάδοχος εταιρεία να φέρει εις πέρας το έργο με επιτυχία ώστε να αξιοποιηθεί πλέον αυτό το σημαντικής αξίας περιουσιακό στοιχείο του δήμου και να αποφέρει έσοδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου