ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Παλαιό Φάληρο: Εικόνες ντροπής προκάλεσε η δυνατή νεροποντή! Απών ο δήμος για ακόμη μία φορά!

Χάος δημιουργήθηκε στο δήμο Παλαιού Φαλήρου από τη δυνατή βροχή που έπεσε την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015.

Η συνεχιζόμενη βροχόπτωση μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια με αποτέλεσμα πολλοί να είναι αδιάβατοι για τους πεζούς, έγινε αιτία να βουλώσουν τα φρεάτια από τα φερτά υλικά και να σημειωθούν πολλές καταστροφές.
Κλαδιά δέντρων έσπασαν από τον αέρα και έπεσαν στο οδόστρωμα διακόπτοντας την κυκλοφορία σε δρόμους του Φαλήρου, ενώ σε πολλές περιπτώσεις τα πεσμένα δέντρα κάλυψαν τις πινακίδες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να καθίσταται επικίνδυνη η κυκλοφορία των οχημάτων.
Πλημμύρισε και η λεωφόρος Ποσειδώνος μπροστά από το ξενοδοχείο Poseidon στο Παλαιό Φάληρο! Οι πεζοί ήταν αδύνατο να διασχίσουν το οδόστρωμα, ενώ τα αυτοκίνητα έκαναν κυριολεκτικά ... "σέρφινγκ" με τα νερά να πετάγονται δεξιά και αριστερά!
Ο δήμος Παλαιού Φαλήρου για ακόμη μία φορά ήταν απών αφού δεν είδαμε ούτε ένα συνεργείο ή έστω υπάλληλο του δήμου να προσπαθεί να επαναφέρει την τάξη μετά από τη δυνατή βροχόπτωση!

Πολλοί κάτοικοι προσπάθησαν μόνοι τους να μαζέψουν τα πεσμένα κλαδιά δέντρων για να μην υποστούν ζημιές τα παρκαρισμένα αυτοκίνητά τους, ενώ είδαμε κάποιους άλλους να σκουπίζουν τα νερά της βροχής για να μην πλημμυρίσουν οι αυλές τους!

Δυστυχώς, σύμφωνα με την πρόγνωση της Ε.Μ.Υ. οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες! Μήπως λοιπόν θα έπρεπε ο δήμος να λάβει κάποια μέτρα για την προστασία των δημοτών και την αποφυγή καταστροφών;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου