ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Όποιος και αν είναι αρχηγός στη Ν.Δ. το κόμμα ειναι καραμανλικό...Γι αυτό και όλοι κάνουν τα πάντα για να έχουν την στήριξή του ...

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της “Interview” για το Βεργίνα TV, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συγκεντρώνει 41%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 20%, ο Απόστολος Τζιτζικώστας 18% και ο Άδωνης Γεωργιάδης 17%. Στη δημοσκόπηση καταγράφεται και η… θυελλώδης δημοφιλία του Κώστα Καραμανλή, με την αποδοχή του στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας να φτάνει στα επίπεδα του 90%, την ώρα που η αντίστοιχη δημοφιλία του Αντώνη Σαμαρά είναι 57%.

Άνετο φαίνεται να είναι το προβάδισμα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην πρώτη θέση, στις εσωκομματκές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας που διεξάγονται την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.

Όπως όλα δείχνουν και αποκαλύπτει σήμερα η δημοσκόπηση της εταιρείας Interview , σε απόσταση…αναπνοής βρίσκονται τα ποσοστά των υποψηφίων για τη δεύτερη θέση.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η στάση του εκλογικού σώματος απέναντι στους πρώην προέδρους της ΝΔ όπου η αποδοχή του Κώστα Καραμανλή αγγίζει το 90%.

Την ίδια ώρα, ένας άλλος πρώην πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς, βρίσκεται μόλις στο 57%, με τις αρνητικές γνώμες για τον Μεσσήνιο πολιτικό να είναι ψηλά, στο 35%.

Αντίθετα, οι αρνητικές γνώμες για τον Κώστα Καραμανλή είναι μόλις 6%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου