ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ερώτηση- φωτιά του δημοτικού συμβούλου της Ελληνικής Αυγής Τρ.Μπουγά για τον προϋπολογισμό του δήμου!

«Αδιάβαστοι» πιάστηκαν ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης και η διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου Παλαιού Φαλήρου Μαρία Μπούρκουλα κατά τη διάρκεια ψήφισης του προϋπολογισμού του δήμου για το 2016.
Αγαπητή κα. Μπούρκουλα και αγαπητέ κ. Χατζηδάκη μάλλον μπερδέψατε τη διαδικασία ψήφισης του προϋπολογισμού (ξέρετε οικονομικά στοιχεία, νούμερα, έσοδα, έξοδα… τα έχουν αυτά οι προϋπολογισμοί… δυστυχώς για εσάς) με τη βόλτα που συνήθως κάνετε για να απολαύσετε το καφεδάκι σας με τους φίλους σας!
Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι αμφότεροι μείνατε … στήλη άλατος, να κοιτάτε με ανοιχτό το στόμα το δημοτικό σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής κ. Τρύφωνα Μπουγά όταν σας έθεσε ένα ερώτημα επί του προϋπολογισμού για τα έσοδα του Κοιμητηρίου Παλαιού Φαλήρου!
«Κυρία Μπούρκουλα θα ήθελα να μας πείτε τους κωδικούς του προϋπολογισμού για τα ποσά που εισπράχθηκαν τόσο από τις πωλήσεις μαρμάρων όσο και από τις άδειες ταφής δημοτών και ετεροδημοτών για την α΄, β΄, και γ’ θέση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουγάς απευθυνόμενος στη διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου Π.Φαλήρου.
Για λίγα λεπτά επικράτησε η απόλυτη σιγή στην αίθουσα! Ωστόσο, η κα Μπούρκουλα πήρε το λόγο απαντώντας ότι «δεν υπάρχει κωδικός στον προϋπολογισμό για τις πωλήσεις μαρμάρων για τα συγκεκριμένα έσοδα και δεν θυμάμαι τους υπόλοιπους κωδικούς».

Που πήγαν τα χρήματα από τις πωλήσεις μαρμάρων κ.λ.π....κ.λ.π.!
Είπατε κάτι; Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου