ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ανυπαρξία κυβερνητικού σχεδιασμού για τους μετανάστες! "Καζάνι" που βράζει τα Νότια Προάστια!

Συμφώνησαν ότι διαφωνούν με την κυβέρνηση οι δήμαρχοι της χώρας που εμπλέκονται στο μεταναστευτικό ύστερα από τη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα. Οι δήμαρχοι κατηγόρησαν την κυβέρνηση πως δεν έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση του προβλήματος, και πως είναι αντίθετοι στην δημιουργία καταυλισμών φιλοξενίας σε χώρους που δεν πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας.

Ο κ. Μουζάλας τόνισε πως είναι βασικός ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην αντιμετώπιση του προβλήματος δηλώνοντας αισιόδοξος πως στο τέλος θα βρεθεί κοινή λύση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση του υπουργού είναι να δημιουργηθεί μεγάλος προσφυγικός καταυλισμός στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού κάτι στο οποίο αντιδρούν οι δήμαρχοι της περιοχής.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών τόσο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης όσο και ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης. Αύριο Τρίτη, στις 7.30πμ, θα γίνει και νέα συνάντηση του υπουργού με τους δημάρχους του παραλιακού μετώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου