ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Το τραμ των λαθρομεταναστών!

Τα νότια προάστια αλλάζουν... Αλλάζουν δραματικά προς το χειρότερο μετά τις χιλιάδες μεταναστών που φιλοξενούνται στο Ταε Κβον Ντο Παλαιού Φαλήρου και τον ίσως ακόμα μεγαλύτερο αριθμό κυρίως παράτυπων μεταναστών που αναμένεται να μεταφερθούν στον καταυλισμό που ετοιμάζεται στο Ελληνικό.
Πακιστανοί, Μαροκινοί, Αλγερινοί και άλλες εθνικότητες κυκλοφορούν στους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου δημιουργώντας κλίμα ανασφάλειας στους κατοίκους, ενώ οι ... άγριες διαθέσεις τους ήδη εκδηλώθηκαν με τη μορφή επεισοδίων στο χώρο του Ταε Κβον Ντο Παλαιού Φαλήρου. Η ίδια ανασφάλεια και ο φόβος επικρατεί και κατά τις μετακινήσεις με το Τραμ. Το μέσο μαζικής μεταφοράς που συνδέει το κέντρο της Αθήνας με την παραλία. Παρέες ανδρών κυρίως από το Μαρόκο και την Αλγερία το χρησιμοποιούν σχεδόν καθημερινά και ως επί το πλείστον τις βραδινές ώρες για τις μετακινήσεις τους από τα νότια προάστια προς το κέντρο της Αθήνας και αντίστροφα! Τι μας περιμένει αύριο; Ποιος ξέρει; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μας μπλέκει σε μία άκρως επικίνδυνη περιπέτεια και τα χειρότερα έρχονται!

1 σχόλιο:

  1. Ο ΜΠΟΥΓΑΣ τα 'λεγε στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά τον λέγατε φασίστα Τώρα κλαίτε;; Γιατί κλαίτε; Τώρα πια είναι αργά για κλάματα.Κύριε Γρηγόρη .
    Το τραμ των λαθρομεταναστών!
    http://faliropressnews.blogspot.gr/.../blog-post_79.html...

    ΑπάντησηΔιαγραφή