ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Να η ανακοίνωση των κόκκινων τραμπούκων για την "εισβολή" στη συνεδρίαση του Δ.Σ.!ΟΡΜΑ :Παρέμβαση στο Παλαιό Φάληρο

Ενημέρωση της ΟΡΜΑ για την αντιφασιστική παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Παλαιού Φαλήρου
Είχαμε κάποιες πληροφορίες πως η Χρυσή Αυγή θα ετοίμαζε αναβαθμισμένη παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Παλαιού Φάληρο για να ξεράσει το φασιστικό της δηλητήριο κόντρα στους πρόσφυγες που είναι να στεγαστούν
στο γήπεδο του Τάε – Κβο – Ντο.
Παρ` όλο που το τελευταίο διάστημα η Χ.Α. έχει κάνει “στροφή στη νομιμότητα” για να ρίξει στάχτη στα μάτια για να κουκουλώσει το δολοφονικό της πολιτικό σχέδιο, δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε την παραμικρή πιθανότητα να δοκιμάσουν να εμφανίσουν τραμπούκους ή/και “αγανακτισμένους πολίτες” και να μην υπάρξει στιβαρή, ανυποχώρητη απάντηση από το αντιφασιστικό κίνημα.
Μαζί με δεκάδες αντιφασίστες της περιοχής με σημαίες σε όλες τις εισόδους του Δημαρχείου, εξασφαλίσαμε να μην υπάρξει καμία δυνατότητα φασιστικής πρόκλησης. Οι ναζί δεν εμφανίστηκαν ποτέ και ο ένας από τους δύο δημοτικούς συμβούλους της Χ.Α., ο Μπουγάς μπήκε στα μουλωχτά από κάποια πίσω πόρτα του Δημαρχείου αναζητώντας την προστασία του κοινοβουλευτικού πολιτικού περιβάλλοντος.
Με την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου αποχωρήσαμε γιατί ούτε θα νομιμοποιήσουμε τον οποιοδήποτε άμεσο ή έμμεσο διάλογο με τους ναζί αλλά ούτε έχουμε βάλει κάποιο άμεσο πολιτικό σχέδιο για την εκδίωξη τους από τα δημοτικά συμβούλια ή το κοινοβούλιο… ακόμη. Πληροφορηθήκαμε εκ των υστέρων πως μια μερίδα πολιτών παρέμεινε στη συνεδρίαση για να διασφαλίσουν τη σιωπή του φασίστα δημοτικού συμβούλου, τοποθετήθηκαν εκτός ημερησίας διάταξις για την αλληλεγγύη υπέρ των προσφύγων από τον πόλεμο στη Μ. Ανατολή και φώναξαν αντιφασιστικά συνθήματα. Μάλιστα ο Μπουγάς δοκίμασε να τραβήξει φώτο των κατοίκων και αντιμετώπισε τη μήνη τους.
Άλλο ένα καλό απόγευμα για τον αντιφασισμό.

https://ormantifa.wordpress.com/2015/12/03/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%8C-%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου