ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Δημοτικό Συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου: "Με μίσος και απειλές κινήθηκαν κατά του δημοτικού συμβούλου Τρύφωνα Μπουγά οι κόκκινοι τραμπούκοι"

 
Μεγάλες διαστάσεις τείνει να λάβει η ... "εισβολή" κόκκινων τραμπούκων στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου! Αν και η πρόθεση των "κόκκινων φασιστών" της ΟΡ.ΜΑ. ήταν να καταγγείλουν τη θέση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ Παλαιού Φαλήρου όσον αφορά στην αντίσταση που φέρει στο θέμα της φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Ταε Κβον Ντο- απευθυνόμενοι μάλιστα κατά του δημοτικού συμβούλου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Τρύφωνα Μπουγά- εντούτοις προκάλεσαν μία ανευ προηγουμένου αναταραχή και επικίνδυνη όξυνση των πνευμάτων!
Το περιστατικό καλύφθηκε σε εκτενές ρεπορτάζ του Faliro Press News, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ! Μέσα στο κλίμα έντασης, που προέκυψε οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να επαναφέρουν την τάξη, ενώ σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο καταδίκασε την ενέργεια των "κόκκινων τραμπούκων".
Μάλιστα, το ... "σκηνικό" έχει καλυφθεί καρέ-καρέ σε ερασιτεχνική κάμερα Φαληριώτη, ο οποίος παρακολουθούσε τη συνεδρίαση! Στο βίντεο, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω, διακρίνονται καθαρά τα πρόσωπα των ταραξιών!
Σε επόμενη ανάρτησή του το Faliro Press News δεσμεύεται να δημοσιοποιήσει το επίμαχο βίντεο έτσι ώστε να ενημερωθεί η κοινή γνώμη για τους γνωστούς-αγνώστους, οι οποίοι με φασιστικό και βίαιο τρόπο προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψή τους, καταλύοντας κάθε μορφή διαλόγου, δημοκρατίας και αξιοπρεπούς επιχειρηματολογίας! Για αυτούς που απειλούν νομίζοντας ότι η άσκηση πολιτκής στηρίζεται σε τραμπουκισμούς, συνθήματα του ποδαριού, φωνές και εντάσεις για να φοβηθεί ο αντίπαλος και να υποχωρήσει!

"Μετά από είκοσι χρόνια συνεχούς πορείας μέσα στα δημοτικά συμβούλια ουδέποτε συνέβη τέτοιο περιστατικό. Άνθρωποι νέοι με μαύρες σημαίες και με την έκφραση του μίσους αποτυπωμένη στο πρόσωπό τους να είναι από πίσω μας! Ο φόβος ήταν διάχυτος. Μία ανεξέλεγκτη ομάδα με ψυχολογία μη προσδιορίσιμη δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα συμπεριφερθεί" ανέφερε η αντιδήμαρχος κ. Βασιλική Ανδρικοπούλου καταδικάζοντας το περιστατικό. Η ίδια πρόσθεσε ότι "είπαν στον κ. Μπουγά θα σε λιώσουμε, είσαι σκουλήκι, θα σε πατήσουμε. Αυτά τα πράγματα τα ακούσαμε όλοι. Και είναι δεδομένες απειλές. Σαφέστατα. Και επειδή την τρομοκρατία τη ζούμε και είμαστε σε μία εποχή απόλυτης ανθρωποφαγίας όλο το συμβούλιο καταδικάζει αυτές τις πρακτικές και αυτές τις ενέργειες".
Δείτε το σχετικό βίντεο με την τοποθέτηση της κας Ανδρικοπούλου εδώ.
  
 Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης Παλαιού Φαλήρου Κώστας Μερκουράκης ανέφερε ότι θα πρέπει να λήξει το θέμα και να μην πάρει έκταση. Αναφέρθηκε δε, σε βίντεο που έχει τραβηχτεί από παρευρισκομένους και περιλαμβάνει όλες τις σκηνές "άγριας Δύσης", που εκτυλίχθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Δείτε εδώ την τοποθέτηση του κ. Μερκουράκη.


 

Δείτε εδώ ttps://www.youtube.com/watch?v=MlZpzwJtAk0 και την τοποθέτηση της Αντιδημάρχου κας Μαρίας Μιχαλοπούλου επί του θέματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου