ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Κοιμητήριο Π. Φαλήρου: Ασύστολη κλοπή των ετεροδημοτών ?







Με έσοδα, τα οποία λαμβάνονται παρανόμως γεμίζει το ταμείο του δήμου Παλαιού Φαλήρου με αποτέλεσμα ο δήμαρχος να καυχιέται για το μεγάλο πλεόνασμα, που έχει καταφέρει με κόπο και πολλή δουλειά να δημιουργήσει! Η πραγματικότητα όμως φαίνεται ότι είναι διαφορετική!

Η ασύστολη κλοπή των ετεροδημοτών από το δήμο Παλαιού Φαλήρου και συγκεκριμένα από τις υπηρεσίες του Κοιμητηρίου κρατά χρόνια και ευτυχώς αποκαλύφθηκε από το δημοτικό σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής Παλαιού Φαλήρου κ. Τρύφωνα Μπουγά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 26 Ιανουαρίου 2016 (κάλλιο αργά παρά ποτέ).

Αν και από το 2008 η Περιφέρεια Αττικής είχε κοινοποιήσει σχετικό έγγραφο στο δήμο Παλαιού Φαλήρου με το οποίο ενημέρωνε το δήμαρχο ότι το ποσό που καταβάλλουν οι ετεροδημότες για να ταφούν στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου θα πρέπει να είναι το ίδιο με εκείνο που καταβάλλουν οι δημότες, ωστόσο κανένας δεν το έλαβε υπ΄όψιν και συνεχίστηκε η … ασύστολη κλεψιά σε βάρος των ετεροδημοτών!

Για να καταλάβετε τι εννοούμε, για να ταφεί κάποιος ετεροδημότης στην Γ΄θέση στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου πληρώνει περίπου 1250 ευρώ, τη στιγμή που ένας δημότης του Παλαιού Φαλήρου καταβάλλει μόλις Α' ΘΕΣΗ 327 ευρώ.

Με βάση τα παραπάνω, ο κ. Μπουγάς υποστήριξε ότι είναι αντισυνταγματικό αυτό που συμβαίνει εδώ και τόσα χρόνια στο δήμο Παλαιού Φαλήρου αφού όπως είπε χαρακτηριστικά «όλοι οι πολίτες μπορούν να θάβονται σε όποιο νεκροταφείο θέλουν με τα ίδια χρήματα που θάβονται και οι δημότες του εκάστοτε δήμου. Δεν αποτελεί ορθή πρακτική να υπάρχει διάκριση μεταξύ των πολιτών» κατέληξε ο κ. Μπουγάς.

Στο πλαίσιο αυτό ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής κ. Τρύφωνας Μπουγάς ζήτησε να επιστραφούν -για όλα αυτά τα έτη- στους ετεροδημότες τα χρήματα που παρανόμως εισπράχθησαν από το Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Το γεγονός επιβεβαιώνει με δηλώσεις του και ο τμηματάρχης του δημοτικού Κοιμητηρίου Παλαιού Φαλήρου κ. Αναστάσιος Μουζακίτης, ο οποίος επανειλημμένα είχε ενημερώσει το δήμο ότι η συγκεκριμένη πρακτική αποτελεί παράπτωμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου