ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Η ψησταριά της «Οδού Αναπαύσεως»: Και νεκρούς ανασταίνει η μυρωδιά από τα κοψίδια

 
Απίστευτο και όμως αληθινό! Κανονική ψησταριά έστησαν οι υπάλληλοι του Κοιμητηρίου Παλαιού Φαλήρου δίπλα στους τάφους και έκαναν τσιμπούσι με κοψίδια και κρασάκι! Η φωτογραφία που εξασφάλισε για εσάς το Faliro Press News αποδεικνύει ότι το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό!

Εσείς έχετε ξαναδεί ψησταριά σε νεκροταφείο; Να άλλη μία πρωτοτυπία του δήμου Παλαιού Φαλήρου!

Πρόκειται για άλλη μία καταγγελία του δημοτικού συμβούλου της Ελληνικής Αυγής κ. Τρύφωνα Μπουγά. Μάλιστα, το περιστατικό επιβεβαιώνει με έγγραφό του και ο τμηματάρχης του Κοιμητηρίου κ. Αναστάσιος Μουζακίτης.

Διαβάστε το συγκεκριμένο έγγραφο:



Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, στο Κοιμητήριο «οργιάζει» η παράνομη πώληση μαρμάρων από τους τάφους. Οι συγγενείς της εκλιπούσας Αναστασίας Παπαδημητροπούλου -είναι μία μόνο εξ αυτών των περιπτώσεων- κατέθεσαν σχετική αίτηση στο δήμαρχο καταγγέλλοντας το γεγονός!

Δείτε τα σχετικά έγγραφα:

Συνεχίζεται
Μετά από όλα τα παραπάνω αλλά και πολλά άλλα, που θα έρθουν στο φώς της δημοσιότητας εν ευθέτω χρόνω, προτάθηκε από τον κ. Μπουγά να συσταθεί μία επιτροπή από τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων, με σκοπό την ενδελεχή συζήτηση του θέματος παρουσία του κ. Μουζακίτη ώστε να βρεθούν λύσεις και να βελτιωθεί η υπάρχουσα κατάσταση.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης επιβεβαίωσε την ορθότητα των ισχυρισμών του κ. Μπουγά για τα όσα συμβαίνουν στο Κοιμητήριο και αναγνώρισε την ευθύνη που φέρει ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Δούμας. Μάλιστα, δήλωσε ανοικτά την αγανάκτησή του για τον κ. Δούμα λέγοντας πώς προτίθεται να τον μετακινήσει από τη συγκεκριμένη θέση και να τοποθετήσει τον κ. Μπουγά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου