ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ! Ν.Γεωργιάδης: "Έκανε άγριο σεξ με ανήλικα αγόρια"

Για πέντε ώρες κατέθετε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανήλικων της ΓΑΔΑ η Μολδαβή δικηγόρος των τεσσάρων ανήλικων θυμάτων παιδεραστίας του κυκλώματος στο οποίο εμπλέκεται ο Νίκος Γεωργιάδης, Ναταλία Μπαϊράμ.Η δικηγόρος του μολδαβικού τμήματος της διεθνούς οργάνωσης για την καταπολέμηση του Trafficking, LaStrada, που ήρθε την Τετάρτη στην Ελλάδα προκειμένου να καταθέσει στις ελληνικές Αρχές προσκόμισε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την υπόθεση Γεωργιάδη.

Η Ναταλία Μπαϊράμ περιέγραψε πλήρως τον τρόπο που λειτουργούσε το κύκλωμα στη χώρα της.

Η Ναταλία Μπαϊράμ, επιβεβαίωσε τις κατηγορίες εις βάρος του Νίκου Γεωργιάδη ενώ έδωσε λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο ο πρώην επικεφαλής του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, κακοποίησε σεξουαλικά τα ανήλικα αγόρια.

Η Μολδαβή δικηγόρος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς η Αστυνομία έστησε τις κάμερες στο δωμάτιο του Νίκου Γεωργιάδη, κάτι το οποίο οδήγησε στη σύλληψή του από τις Αρχές.

Έδωσε πληροφορίες για όλες τις πτυχές της υπόθεσης. Από το πώς αναγνωρίστηκε από τα θύματά του ο Νίκος Γεωργιάδης κατά τη σύλληψή του από τη μολδαβική αστυνομία μέχρι και για το πώς οι μολδαβικές αρχές ζήτησαν – πριν τη σύλληψή του – στοιχεία από την Interpol για το «ποιόν» του. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περίοδο εκείνη, η Interpol τον εντόπισε στη Γερμανία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου