ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Κοιμητήριο Π.Φαλήρου το μεγαλείο σου: Απίστευτο μπέρδεμα με τα οστά στα οστεοφυλάκια!


 

Η … τρέλα της ελληνικής κοινωνίας και η έλλειψη οργάνωσης αποτυπώνεται με κάθε …μεγαλοπρέπεια στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Τα όσα συμβαίνουν εκεί είναι τραγελαφικά.

Μα είναι δυνατόν εν έτη 2016, σε ένα δήμο με συνεχείς βραβεύσεις και ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά να λαμβάνουν χώρα γεγονότα, τα οποία παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες;

Σύμφωνα με καταγγελία του δημοτικού συμβούλου της Ελληνικής Αυγής κ. Τρύφωνα Μπουγά, στις περιπτώσεις εκταφών, το 80% των οστεοφυλακίων δεν περιέχουν τα σωστά οστά.

Θα απορείτε και δικαίως! Και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν το ακούσαμε αλλά αποτελεί την πραγματικότητα.

Η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει εντελώς από κάθε όριο και μέτρο. Αλήθεια, οι υπάλληλοι που έχουν το μυαλό τους;

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Γεωργίας και της Φωτεινής Φωστέρη, οι οποίες κατήγγειλαν ότι τα οστά που παρέλαβαν μετά την εκταφή του πατέρα τους Δημήτρη Φωστέρη, η οποία έγινε στις 30-09-2014, δεν ανήκουν σε αυτόν.

Οι δύο γυναίκες καταγγέλλουν ότι στις 06-10-2014 παρέλαβαν το κουτί με τα οστά του πατέρα τους, μέσα στο οποίο βρήκαν μαλλιά, δόντια από την κάτω σιαγόνα και μία πούλια από γυναικείο ένδυμα. Όπως ισχυρίζονται οι ίδιες, ο εκλιπών δεν είχε μαλλιά ούτε δόντια στην κάτω σιαγόνα, ενώ ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη τους έκανε η πούλια από γυναικείο ένδυμα.

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο συμβάν ο τμηματάρχης του Κοιμητηρίου κ. Αναστάσιος Μουζακίτης έχει ενημερώσει το δήμαρχο αλλά δεν φαίνεται να ίδρωσε το αυτί του!

«Οι νεκροί με τους νεκρούς, και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς» θα σκέφτεται ο δήμαρχος! Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Κοιμητήριο και για την οποία ο κ. Χατζηδάκης δεν κάνει απολύτως τίποτα για να βελτιωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μπουγάς ζήτησε από το δήμο να αναλάβει τις ευθύνες του και με δικά του έξοδα να φροντίσει να προβεί σε διαγνωστικές εξετάσεις DNA στις περιπτώσεις που εντοπίζονται λάθη, έτσι ώστε να παραλάβουν οι συγγενείς τα σωστά οστά!
ΜΠΟΥΓΑΣ :Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ. ΜΑ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ,ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ !

1 σχόλιο:

  1. Ολοι θελουν το καλο του δημου ας μου πει καποιος γιατι??????? Απλα ειμαι περιεργη

    ΑπάντησηΔιαγραφή