ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Θ.Κανέλλος σε Δ.Χατζηδάκη: «Προσέξτε να μην μετατραπεί ο δήμος Π.Φαλήρου σε φρενοκομείο»

  
Έξω από τα δόντια μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου και πρώην Νομάρχης κ. Θεόδωρος Κανέλλος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου 2016, εκτοξεύοντας τα πυρά του κατά του δημάρχου κ. Διονύση Χατζηδάκη όσον αφορά στα όσα … «παράξενα» συμβαίνουν στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου!

«Διαπιστώνω μία παρωχημένη αντίληψη της ψηφοθηρίας. Τα ψευτοκλάματα και τις υποκρισίες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κανέλλος απευθυνόμενος προς τον κ. Χατζηδάκη για να λάβει την εξής απάντηση από τον τελευταίο:

«Όταν έρχονται δηλαδή και μου κλαίνε, να τους διώχνω και να τους στέλνω σε εσένα;».

Ο κ. Κανέλλος συνέχισε λέγοντας ότι «έχετε αποκτήσει μία ευαισθησία, σας βλέπω και δακρύζετε και σας καταλαβαίνω αλλά εμείς δεν δακρύζουμε, κλαίμε μέσα στην ψυχή μας και όταν μας έρθει η οργή τότε κάποια στιγμή δεν θα μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση. Και τότε θα λυπηθείτε και για μένα και για αυτόν που θα υποστεί τις συνέπειες» και πρόσθεσε ότι:

«Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και εσείς κ. Μπουγά να προσέξετε γιατί έχουμε άτομα, που χρήζουν ιατρικής, ψυχιατρικής και εισαγγελικής παρακολούθησης. Δεν μπορούμε να βασανίζουμε τον άλλο είτε εργαζόμενο είτε επισκέπτη. Να μην τα παίρνουμε αυτά τα θέματα επιδερμικά. Προσέξτε ο δήμος που λένε ότι είναι 1ος να μην μετατραπεί σε δήμο φρενοκομείο ή σε δήμο που διαπράττονται εγκλήματα» κατέληξε ο κ. Κανέλλος φανερά αγανακτισμένος για τις αποκαλύψεις που αφορούν στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

 Από την πλευρά του ο δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης απάντησε ότι «είχα σκεφτεί να μην αυξηθεί για κανένα ετεροδημότη το τέλος ταφής, αλλά όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε ότι θέλουν να θάψουν τους συγγενείς τους στο Παλαιό Φάληρο και προτίθενται να πληρώσουν 1.300 ευρώ, τι να τους πεις, να μην τα δώσουν; Δηλαδή από κοινωνική πλευρά μιλάμε εδώ. Σας έχω πει ότι έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με το θέμα του Νεκροταφείου. Να ξέρετε ότι έχουμε κυνηγήσει όσους λυμαίνονταν το Νεκροταφείο και πήγαιναν εκεί χωρίς να υπάρχει λόγος αλλά με σκοπό να εισπράξουν κάθε φορά 5 ή 10 ευρώ από συγγενείς θανόντων. Επίσης, σε όσα χρόνια είμαι εδώ δύο περιπτώσεις λάθους έχω συναντήσει στην εκταφή οστών. Στη μία περίπτωση μάλιστα πληρώσαμε 4.000 ευρώ, έγινε DNA, και διαπιστώθηκε ότι όντως τα οστά που παρέλαβε ο συγγενής του θανόντος ήταν τα σωστά, δεν είχε γίνει λάθος. Πολλά ακούγονται αλλά στην ουσία θα ήθελα να σας πώ ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να μπει μία τάξη στο Νεκροταφείο». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου