ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Ν.Δ.: Ο Δόκτωρ "έφαγε" το Ναύαρχο-Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη!


 

«Δόκτωρ» εναντίον «Ναυάρχου» σημειώσατε 1! Σε μεγάλη … «θαλασσοταραχή» βρέθηκε ο «Ναύαρχος» ή κατά κόσμον γνωστός ως δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης! Τόσο μεγάλη «θαλασσοταραχή», που δεν κατάφερε να σωθεί και βούλιαξε στον πάτο της θάλασσας! Τι εννοούμε; Θα σας εξηγήσουμε αμέσως! 
Μετά τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου φαινόταν ως ο επικρατέστερος για τη θέση του γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μάλιστα, ήταν τόσο σίγουρος ο ίδιος για την τοποθέτησή του στη συγκεκριμένη θέση, ώστε είχε αρχίσει να το διαδίδει και ήδη να δέχεται τα πρώτα συγχαρητήρια από γνωστούς και φίλους!

Όμως, η χαρά του δεν κράτησε πολύ αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να τοποθετήσει άλλο άτομο στη θέση του γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα τον Δόκτωρ Αναστάσιο Γαϊτάνη.

Ο Δόκτωρ «έφαγε» τη θέση από το Διονύση Χατζηδάκη, ο οποίος φαίνεται να έχει στεναχωρηθεί αφού είχε στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την προεκλογική του εκστρατεία! Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε όσοι πήραν τηλέφωνο για να ευχηθούν στον κ. Χατζηδάκη για αυτές τις λίγες ώρες, που … νόμιζε ότι ήταν γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τώρα τον καλούν ξανά για να τον ρωτήσουν τι συνέβη και να τον παρηγορήσουν. Τι σου ‘μελλε να πάθεις καημένε Διονύση! Δεν πειράζει, μην ανησυχείς, εσύ είσαι ο Δήμαρχος της καρδιάς μας! Τελικά, μήπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης του το φύλαγε του δημάρχου μας; Η αλήθεια είναι ότι είχαμε δει ουκ ολίγες φορές τον κ. Χατζηδάκη σε στενά τετ-α-τετ με τον έτερο υποψήφιο για την ηγεσία της Ν.Δ. κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, σε σημείο που είχαμε μπερδευτεί για το ποιον από τους δύο στήριζε. Μήπως, η εκδίκηση του Κυριάκου ήρθε την κατάλληλη στιγμή;
Τα ... μαντάτα είχαν κυκλοφορήσει και στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Σας υπενθυμίζουμε τι είχε γράψει χαρακτηριστικά το vimaonline.gr: "Τη Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρες πηγές του vimaonline.gr, αναλαμβάνει ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αυτό έγινε μετά από πρόταση του πρώην προέδρου της Βουλής και υποψηφίου για την αρχηγία του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η δε σχετική απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. αναμένεται να υπογραφεί και να ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

Ο Διονύσης Χατζηδάκης θεωρείται ως ένας από τους πιο επιτυχημένους δημάρχους της Ελλάδας καθώς διανύει την τέταρτη θητεία του στο δήμο Παλαιού Φαλήρου και απολαμβάνει το σεβασμό και την αναγνώριση απ' όλο το πολιτικό φάσμα.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου δε, αναγνωρίζεται πλέον ως ένας από τους καλύτερους δήμους της χώρας όσον αφορά στις υπηρεσίες του προς τους δημότες αλλά και στις περιβαλλοντικές παρεμβάσεις που έχει κάνει τόσο στον ιστό της πόλης όσο και στο παραλιακό της μέτωπο.

Τέλος, αξίζει να επισημάνουμε και να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου είναι οικονομικά εύρωστος χάρη στη σωστή και διαφανή διαχείρηση του Διονύση Χατζηδάκη, αφού διαθέτει ένα πλεόνασμα 8 εκατομμυρίων ευρώ και μάλιστα, με πληρωμένες όλες του τις υποχρεώσεις".Και μετά από όλα αυτά ήρθε το ... χάος για τον Διονύση Χατζηδάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όρισε τον Βασίλειο – Πέτρο Σπανάκη γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ, ενώ χρέη γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναλαμβάνει ο Αναστάσιος Γαϊτάνης.

Ο Βασίλης Σπανάκης, είναι 39 ετών, Οικονομολόγος με πλούσιο βιογραφικό. Έχει αποφοιτήσει από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στον Εσωτερικό Έλεγχο και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το City University του Λονδίνου.

Έχει πλούσια συνδικαλιστική και αυτοδιοικητική εμπειρία. Έχει εκλεγεί τρεις φορές στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και είναι Συντονιστής της Ομάδας Εργασίας για τον Οικονομολόγο στο Δημόσιο Τομέα. Είναι Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων. Σε ηλικία 29 ετών ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Μοσχάτου καθώς και το 2010 στο διευρυμένο Καλλικρατικό Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου όπου συγκέντρωσε τα υψηλότερα ποσοστά της παράταξης ως υποψήφιος στη συγκεκριμένη περιοχή.

Προέρχεται από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας, πρωτοξεκίνησε τα βήματα του από υπεύθυνος Μαθητικού (Μ.Α.ΚΙ) της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Μοσχάτου και ενεργό στέλεχος της ΔΑΠ ΑΣΟΕΕ κατά τα φοιτητικά του χρόνια. Είναι παντρεμένος με την αρχιτεκτόνισσα Σμαράγδα Μαλακάτε, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο.

O Τάσος Γαϊτάνης γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Σπούδασε Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας στο ΤΕΙ Αθήνας και κατόπιν έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Φυσική στο University of Surrey της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι αριστούχος Διδάκτορας Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Eπαγγελματικά δραστηριοποιείται ως Ειδικός Λειτουργικός Επιστήμονας στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ). Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει προϊστάμενος του τμήματος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του ίδιου Ιδρύματος.

Με τα κοινά ασχολείται από τα φοιτητικά του χρόνια και είχε δραστηριοποιηθεί στην ΔΑΠ και στην ΟΝΝΕΔ. Έχει διατελέσει δύο φορές μέλος της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ, ενώ από το 2006 είναι Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας. Το Σεπτέμβριο του 2014 εκλέχτηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο κοριτσιών.


1 σχόλιο: