ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Faliro Press News σε Γ.Τριάντο: "Α, θα σας μαλώσουμε... Γιατί δεν μας διαβάζετε προσεκτικά;"

 

Ο δημοτικός σύμβουλος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης "Μαζί για το Φάληρο" κ. Γιάννης Τριάντος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου 2016 έκανε ειδική αναφορά σε πρόσφατο δημοσίευμα του Faliro Press News με θέμα το δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννης Τριάντος αναφέρθηκε στον τρόπο που προβλήθηκε από το blog μας το θέμα της επικείμενης τοποθέτησης του δημάρχου κ. Διονύση Χατζηδάκη στη θέση του γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Ν.Δ..

Οι διαδικασίες για την τοποθέτηση του κ. Χατζηδάκη στη θέση του γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Ν.Δ. δεν είχαν αίσιο τέλος για το δήμαρχό μας, μια και την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να τοποθετήσει τον Δόκτωρ Αναστάσιο Γαϊτάνη στη συγκεκριμένη θέση.

Το Faliro Press News ασχολήθηκε με το θέμα με το γνωστό τρόπο με τον οποίο σχεδόν πάντα σχολιάζει την επικαιρότητα δηλαδή μεταξύ σοβαρού και αστείου, αναφέροντας παράλληλα όλο το παρασκήνιο της τοποθέτησης και χρησιμοποιώντας αυτούσιο ένα δημοσίευμα του vimaonline.gr, το οποίο πρώτο είχε αποκαλύψει το θέμα βασιζόμενο σε πληροφορίες του, οι οποίες τελικά αποδείχθηκαν ανακριβείς.

Ο κ. Τριάντος σε σχολιασμό του στο δημοτικό συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου αναφέρθηκε στον τρόπο που "χειρίστηκε" το Faliro Press News το θέμα, διαπιστώνοντας ο ίδιος μία διάθεση "καλομεταχείρισης" του δημάρχου από τους συντάκτες του blog τη στιγμή που το Faliro Press News έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των δημοτών ως ένα σκληρά αντιπολιτευτικό Μέσο για την ενημέρωση των πολιτών.

Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά το κείμενο, θα δει ότι περιλαμβάνει αυτούσιο ένα απόσπασμα δημοσιεύματος του vimaonline.gr, το οποίο όντως είναι υπέρ του δημάρχου. Αλλά αυτό είναι απλώς ένα απόσπασμα που χρησιμοποιήσαμε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και για να στηρίξουμε με περισσότερα στοιχεία τα γραφόμενά μας.

Το Faliro Press News συνεχίζει να είναι ένα σκληρά αντιπολιτευτικό Μέσο, το οποίο σκοπό έχει να βγάλει στην επιφάνεια όλα τα σκάνδαλα του δήμου Παλαιού Φαλήρου και να βάλει έστω ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον για τους δημότες.

Σε κάθε... "παραστράτημα" του δημάρχου είναι εκεί για να τον "χτυπήσει" αλλά δεν μπορεί και κάποιες φορές να μην προβάλλει τα καλώς κείμενα, όταν αυτά συμβαίνουν. 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου