ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΘΕΛΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΩΝ

 
Παρά την οργισμένη αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων των περιοχών που θα μετατραπούν από τη συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου σε καταυλισμούς απρόσκλητων (υποβαθμισμένων περιοχών κι όχι του Ψυχικού και της Εκάλης!), όπου υπάρχουν κομμουνιστές δήμαρχοι συναινούν στην καταστροφή!

Μια τέτοια περίπτωση είναι του συριζοκομμουνιστή δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη, που εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Με αίσθημα ευθύνης είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις υποχρεώσεις που μας αναλογούν, έχοντας ως γνώμονα την προστασία της τοπικής κοινωνίας αλλά και το ανθρωπιστικό μας καθήκον. Επιδιώκουμε να είμαστε μέρος της λύσης και να μην ακολουθήσουμε την ατελέσφορη οδό της αντίδρασης και των κραυγών. Απέναντι στη ρητορική του μίσους και τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό στέλνουμε μήνυμα Αλληλεγγύης και Ανθρωπιάς».

Επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ας ετοιμάζεται από τώρα ο εθνικιστής υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες εκλογές, να αναλάβει τον δήμο! Και για να… παραφράσουμε την… πασιονάρια της Εκάλης, Κανέλλα, χωρίς το κακόβουλο νόημα που είχε το σύνθημα που έριξε, τότε που το έριξε: «Πέραμα και Κερατσίνι, κομμουνιστής δήμαρχος να μη μείνει»!

(ΥΓ): Οι δε κομμουνιστές νυν δήμαρχοι, ας μην… ανησυχούν. Παρότι θα χάσουν τα δημαρχιλίκια τους, θα έχουν την ευκαιρία να πράξουν το «ανθρωπιστικό τους καθήκον». Παίρνοντας τους απρόσκλητους στα σπίτια τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου