ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Οδός Αγίου Αλεξάνδρου: Και εγένετο μία τρύπα στο νερό!


 

Οδός Αγίου Αλεξάνδρου! Μία οδός, ένα όνομα, μία ιστορία. Ιστορία δίχως τέλος, ιστορία από τις λίγες, ιστορία σαν και αυτές των ροζ βιβλίων που δεν τελειώνουν ποτέ! Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μεταξύ των δημοτών και της συγκεκριμένης οδού έχουν αναπτυχθεί αισθήματα μίσους και μόνο μίσους.
Περπατάς, σκοντάφτεις σε μια λακκούβα, πέφτεις, αρχίζεις να βρίζεις το δήμαρχο κ. Διονύση Χατζηδάκη, τον εργολάβο του έργου και γενικά όποιον σου έρθει στο μυαλό εκείνη την ώρα!
Και σκέφτεσαι... Μα πώς είναι δυνατόν κάθε τρεις και λίγο να παρουσιάζει κακοτεχνίες η Αγίου Αλεξάνδρου, να διαβρώνεται το τσιμέντο και να γεμίζει τρύπες;
Εξωγήινοι βγαίνουν τη νύχτα στο Παλαιό Φάληρο; Ή μήπως κάποιες από τις βόμβες που πέφτουν στη Συρία αλλάζουν κατεύθυνση ως δια μαγείας και προσγειώνονται στην Αγίου Αλεξάνδρου; Τα σενάρια πολλά και ευφάνταστα!
Όπως και οι τρύπες... Τρύπες εδώ, τρύπες εκεί, τρύπες παρα πέρα! Ασφάλεια ζωής θα πρέπει να κάνουν σε λίγο οι Φαληριώτες για να μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς φόβο στην Αγίου Αλεξανδρου! Μήπως τελικά δήμαρχε με τόσες τρύπες να την μετατρέψετε σε γήπεδο του γκολφ;
Σκεφτείτε το... δεν είναι κακή ιδέα... Και οι δημότες θα αθλούνται και εσείς θα γλιτώσετε τα έξοδα που προκύπτουν από το να κλείνετε κάθε τρεις και λίγο τρύπες! Οι Φαληριώτες δε, από εκεί που τώρα σας βρίζουν, μετά θα σας ευγνωμονούν για τις πρωτοποριακές και προπάντων ευρωπαϊκές ιδέες σας!
Πάντως, ότι και αν αποφασίσετε, σκεφτείτο το πρώτα σοβαρά, μην κάνετε πάλι μια τρύπα στο νερό!
Με βάση τα παραπάνω απόλυτα δικαιωμένος εμφανίζεται ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής κ. Τρύφωνας Μπουγάς παρά την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης όσον αφορά στην Αγίου Αλεξάνδρου. Ο κ. Μπουγάς πολλάκις έχει επισημάνει ότι το έργο είναι προβληματικό και θα παρουσιάζει συνεχώς κακοτεχνίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου