ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Θλίψη και οδυρμός στο Παλαιό Φάληρο για το χαμό ενός νέου ανθρώπου! Σοκαρισμένη η κοινωνία!

Συγκλονίζει την κοινωνία του Παλαιού Φαλήρου ο πρόωρος χαμός ενός νέου ανθρώπου! Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους Φαληριώτες η είδηση του θανάτου του γιου, γνωστού και μάχιμου δημοτικού συμβούλου του Παλαιού Φαλήρου! Κανένας δεν ήθελε να το πιστέψει, μέχρι που ήρθε η θλιβερή επιβεβαίωση!


Ο Ρένος Κανέλλος, γιος του δημοτικού συμβούλου Παλαιού Φαλήρου και πρώην Νομάρχη Θεόδωρου Κανέλλου δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Επέλεξε να δώσει πρόωρο τέλος στη ζωή του, αυτοκτονώντας με μία καραμπίνα. Οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του αυτόχειρα παραμένουν άγνωστοι. Τα ερωτηματικά πολλά που ταλανίζουν όλους όσοι ήξεραν τον Ρένο Κανέλλο!

Ένα παιδί αρκετά ευαίσθητο όπως αποδεικνύεται αφού φαίνεται να τον είχαν επηρεάσει ψυχολογικά οι θάνατοι της αδερφής και της αγαπημένης του μητέρας. Όσοι τον γνώριζαν ισχυρίζονται ότι ο θάνατος της μητέρας του, τον κατέβαλλε ψυχολογικά και ήταν γι' αυτόν η αιτία να μην θέλει τη ζωή του!

Σύσσωμη η κοινωνία του Φαλήρου θρηνεί για το χαμό του Ρένου Κανέλλου. Τραγική φιγούρα ο πατέρας του, Θεόδωρος Κανέλλος, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο γιός του έφυγε τόσο άδικα. Το δημοτικό σύμβουλο Παλαιού Φαλήρου και πρώην Νομάρχη προσπαθεί να στηρίξει ψυχολογικά ο άλλος του γιός.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στος 3 το μεσημέρι στο Νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου.

Το Faliro Press News σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια του εκλιπόντος δεν θα προβεί σε καμία δημοσίευση θέματος της επικαιρότητας σήμερα και αύριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου