ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» – ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!

 
Μετά τα μαύρα μαντάτα για τον ελληνικό τουρισμό (την «βαριά βιομηχανία» της χώρας, όπως τον χαρακτηρίζουν οι πολιτικάντηδες…) στα νησιά του νοτίου Αιγαίου, όπου σύμφωνα με εκτίμηση των tour operators –που έγινε βάσει των προκρατήσεων που γίνονται αυτή την εποχή, η Κως θα έχει μείωση 60% και η Ρόδος 50%, ακόμα πιο μαύρα μαντάτα έρχονται για τον τουρισμό στα νησιά του βορείου Αιγαίου!

Έτσι, οι προκρατήσεις στο «κόκκινο» νησί της Λέσβου –των «γιαγιάδων της Συκαμιάς» που ταΐζουνε τα προσφυγόπουλα και του ψαρά Στρατή Βαλαμιός που το’ χει συνήθειο να σώνει προσφυγάκια- είναι μειωμένες κατά 90% σε σχέση με πέρυσι. Επίσης, οι προκρατήσεις στην Χίο είναι μειωμένες κατά 60% (ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων μιλάει για τη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 40 χρόνων…) και στην Σάμο κατά 40%.

(ΥΓ): Κι αν νομίζουν οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό των υπολοίπων περιοχών της χώρας πως αυτές οι καταστάσεις δεν τους αφορούν, πλανώνται πλάνην οικτράν. Όπου γίνουν hot spots και «Κέντρα Φιλοξενίας» – δηλαδή σ’ ολόκληρη τη χώρα!- φινίτο ο τουρισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου