ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε τη δημοτική σύμβουλο Π.Φαλήρου Χ.Γιαννοπούλου να διαδηλώνει κατά του ασφαλιστικού, φωνάζοντας "Κατρούγαλε και Τσίπρα δεν ξέρω τι να κάνω, ακούω ελικόπτερο να έρχεται από πάνω"

"Είναι η πρώτη φορά που συμμετείχα ενεργά σε μία μαζική πορεία. Το τονίζω μαζική γιατί ήταν πέρα και πάνω από πολιτικές και κομματικές πεποιθήσεις. Είμασταν ενωμένοι όλοι οι δικηγόροι, σαν μία γροθιά απέναντι σε ένα νομοσχέδιο ασφαλιστικό, που πραγματικά θίγει τα δικαιώματά μας" ανέφερε στην κάμερα του MEGA η δικηγόρος και δημοτική σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου κ. Χαρά Γιαννοπούλου με αφορμή τη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση της 4ης Φεβρουαρίου για το ασφαλιστικό.

 Η ίδια υποστήριξε ότι ένας δικηγόρος με ετήσιο εισόδημα 5.000 ευρώ, ο οποίος θα έχει να πληρώσει για το ασφαλιστικό 2.800 ευρώ και επιπλέον όλα όσα του αναλογούν για φορολογία κτλ, στο τέλος θα μένει με μηδαμινά έως ανύπαρκτα έσοδα.


"Να δούμε σε αυτό το ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί γιατί πέρα από το αστείο του πράγματος κρύβεται η μεγάλη αλήθεια ότι ο κόσμος περίμενε να δει από αυτή την κυβέρνηση το έργο που είχε προτείνει προεκλογικώς" τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Γιαννοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου