ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Μπάμπης Τζιγκουνάκης απόστρατος αξιωματικός :Αγαπητοί φίλοι.. Να αναλάβει ο Στρατός.





 

Έχοντας βιώσει η πατρίδα μας μια στρατιωτική δικτατορία πρόσφατα σχετικά, με τις πληγές της εμπλοκής αυτής ακόμη ορθανοικτες στην κοινωνία ,στην Κύπρο αλλά και στις ίδιες τις ένοπλες δυνάμεις μας,βρισκόμαστε σήμερα σε μια μέγιστη εθνική καταστροφή και κρίση,παίρνω το θάρρος και κάνω την πρόταση . Να αναλάβει ο Στρατός. Η μόνη οργανωμένη δύναμη που υπάρχει σε ένα κράτος που έχει καταρρεύσει ,ανυπόληπτο από τους εταίρους και σύμμαχους, αφού αδυνατεί να συναισθανθεί το μέγεθος του προβλήματος που ήδη δημιουργείτε με τον εγκλωβισμό στη χώρα μας ,βιωνουσα ηδη μια οικονομική χρεοκοπία , ενός τεραστίου αριθμού μεταναστών πάσης μορφής.
Η μόνη δύναμη που μπορεί να εμπιστευθεί πλέον ο λαός μας είναι οι ΕΔ μας,που έχουν κάθε μέσο στη διάθεση των για να φέρουν σε πέρας μια τέτοια αποστολή.
Ήδη έπρεπε να είχε εφαρμοστεί η διάταξη του συντάγματος και οι νόμοι που αναφέρονται στην κήρυξη καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και κατάστασης πολιορκίας. Ο στρατός στις περιοχές των συνόρων και του κάθε Σχηματισμού να είχε αναλάβει πλήρως τις ευθύνες του για το σταμάτημα όλων των παρανόμων επιχειρουντων είσοδο στη χώρα μας και να υπερασπιζεται τα σύνορα μας ,ελέγχοντας και το εσωτερικό στις περιοχές ευθύνης του από τους διάφορους περίεργους ΜΚΟ και δήθεν ανθρωπιστές. Αυστηρή τήρηση των οδηγιών και κανόνων της Ευρώπης και στενή συνεργασία με αυτήν.
Όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα,αφού το μήνυμα της αποφασιστηκοτητας μεταφέρεται άμεσα παντού για γνώση και συμμόρφωση σε όλο τον κόσμο...Άλλος δρόμος δεν υπάρχει εκεί που φτάσαμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου