ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Όπου φύγει-φύγει από τη Βουλή υπουργοί και βουλευτές!


Την ώρα που κορυφωνόταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών με την συμβολική παρέλαση των τρακτέρ μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στα γραφεία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο όροφο του κοινοβουλίου είχαν μείνει… μόνο οι καθαρίστριες. Αναγκαστικά στην Ολομέλεια παρέμεναν λιγότεροι από 4-5 βουλευτές από τους συνολικά 144 καθώς και οι υπουργοί Βαγγέλης Αποστόλου και Γιώργος Κατρούγκαλος προκειμένου να μετέχουν στην συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης για το αγροτικό που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ. Είναι ενδεικτικό πως κατά την ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής συζήτησης, στην ολομέλεια υπήρχαν μόνο δύο βουλευτές.

Οι συγκεκριμένοι έσπευσαν αμέσως μετά να δουν από τα προστατευμένα τζάμια του Μεγάρου την κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία Συντάγματος και να σχεδιάσουν τον διάδρομο διαφυγής καθώς γνωρίζουν πως πιθανή συνάντηση με τους αγρότες θα έχει ολέθριες συνέπειες!
Η κατάσταση θυμίζει εποχές «Αγανακτισμένων» όταν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τότε φυγαδεύονταν ακόμα και μέσα από τον Εθνικό Κήπο για να αποφύγουν την επαφή με τους διαδηλωτές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου