ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Έφοδος λαθρομεταναστών στο Π.Φάληρο! Στα …σκαριά νέος καταυλισμός δίπλα στα σπίτια μας! Φαληριώτες ξυπνήστε πριν να είναι αργά!


Κατά καιρούς σας έχουμε γράψει για πολλά κρυφά σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τα περισσότερα εκ των οποίων δρομολογήθηκαν τελικά! Το σημαντικότερο όλων είναι το κρυφό σχέδιο για την φιλοξενία των λαθρομεταναστών και προσφύγων, οποίοι έγιναν «μπαλάκι» στα χέρια της κυβέρνησης, περνώντας από διάφορα κέντρα φιλοξενίας εντός και εκτός Αττικής!

Δυστυχώς, η περιοχή των Νοτίων Προαστίων δεν έμεινε ανεπηρέαστη αφού τόσο λαθρομετανάστες όσο και πρόσφυγες «έκαναν πέρασμα» από το Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου Ταε Κβον Ντο αλλά και από το Ελληνικό, με τα γνωστά σε όλους μας επεισόδια που διαδραματίστηκαν μεταξύ των αλλοδαπών και τις έντονες αντιδράσεις που προέκυψαν από τους δημάρχους του Νοτίου Τομέα.

Βέβαια, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης άργησε να καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος και να αντιδράσει αφού αρχικά δεν προέβαλλε καμία αντίσταση στη φιλοξενία λαθρομεταναστών και προσφύγων στο Ταε Κβον Ντο.

Πολύ αργότερα όταν άρχισαν τα πρώτα βίαια επεισόδια να εκδηλώνονται μεταξύ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έδειξαν τις πολεμοχαρείς διαθέσεις τους, όταν οι χώροι από τους οποίους περνούσαν έπαιρναν τη μορφή σκουπιδότοπου με σημάδια απίστευτης βρωμιάς και δυσωδίας και όταν οι κάτοικοι άρχισαν να διαμαρτύρονται για πρωτοφανή αύξηση της εγκληματικότητας, τότε ο κ. Χατζηδάκης άρχισε να αναλογίζεται σε τι μπελάδες επρόκειτο να βάλει το δήμο και τους δημότες του και άλλαξε γραμμή πλεύσης!

Αλλά ήταν ήδη αργά! Και τώρα έρχεται τα επόμενο «χτύπημα» για να αποτελειώσει αυτή την περιοχή και να βάλει σε νέο κίνδυνο τους κατοίκους της. Θα αναρωτιέστε για τι πράγμα μιλάμε. Θα σας εξηγήσουμε αμέσως!

Έναν τεράστιο καταυλισμό, ναι καταυλισμό, καλά διαβάσατε, χωρητικότητας 8.000-10.000 μεταναστών μελετά να κατασκευάσει η κυβέρνηση στην πλέον εγκαταλειμμένη πλευρά της Αττικής, τον κενό χώρο κάτω από την παραλιακή λεωφόρο στο Νέο Φάληρο, ανάμεσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φώς της δημοσιότητας.

Η ροή μεταναστών στην Αθήνα όπως γνωρίζετε, δεν σταματάει ποτέ. Είναι συνεχής. Έτσι, η συσσώρευση δεκάδων χιλιάδων μεταναστών θεωρείται δεδομένη και το ερώτημα είναι πού θα φιλοξενηθούν. Σε αυτό το ερώτημα έρχεται να δώσει απάντηση το σχέδιο για την κατασκευή μεγάλου καταυλισμού – πόλης στην παραλιακή ζώνη Καλλιθέας-Μοσχάτου ανάμεσα στο ΣΕΦ και το Τάε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο.

Πρόκειται για μία έκταση μήκους σχεδόν δύο χιλιομέτρων που δημιουργήθηκε από «μπαζώματα» στη δεκαετία του ’70 και έπειτα από πολλές περιπέτειες , φιλοξενεί ολυμπιακές εγκαταστάσεις, σωρευμένα απορρίμματα και ενίοτε οικογένειες Ρομά.

Στελέχη της κυβέρνησης που επιμένουν να εξετάζουν το σενάριο αυτό, υποστηρίζουν ότι δεν θα δημιουργηθεί σοβαρή όχληση για τους κατοίκους των δήμων Πειραιά, Μοσχάτου-Ταύρου, Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου που συνορεύουν με την έκταση διότι ο οικισμός θα είναι οργανωμένος. Η όλη συζήτηση δεν έχει, πάντως, ανοίξει καθώς το σχέδιο συζητείται μόνο σε πολύ κλειστές συσκέψεις.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι! Φανταστείτε όλο την παραλία του Φαλήρου, γεμάτη από μετανάστες που θα λιάζονται, όπως θα έλεγε και η Τασία Χριστοδουλοπούλου! Φανταστείτε τη βρωμιά που θα επικρατεί, φανταστείτε τους όγκους πεταμένων σκουπιδιών, φανταστείτε κάποιους από αυτούς να κοιμούνται στα παγκάκια, φανταστείτε… φανταστείτε…

Φανταστείτε σε τι μπελάδες πρόκειται να μπουν οι Φαληριώτες και οι κάτοικοι των όμορων δήμων. Αναλογιστείτε πόσο θα αυξηθεί η εγκληματικότητα, πόσο θα απειληθεί η ασφάλεια και πολλά άλλα. Στο Τραμ και στα λεωφορεία δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει άνθρωπος αφού θα τα … «καταλάβουν» οι αλλοδαποί επισκέπτες. Ήδη, η μετακίνηση με το Τραμ λόγω του γεγονότος ότι χρησιμοποιείται από λαθρομετανάστες, άστεγους και ναρκομανείς έχει καταντήσει απαγορευτική για τον υπόλοιπο πληθυσμό. Και μην βιαστείτε να μας πείτε ότι υπερβάλλουμε. Κάνετε τον κόπο να το χρησιμοποιήσετε και πείτε μας τη γνώμη σας!

Είναι αυτή εικόνα Ευρωπαϊκής χώρας;

Σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, οι μετανάστες που έχουν περάσει στην Ελλάδα ή έχουν μετακινηθεί κάποιοι από αυτούς σε χώρες της Ευρώπης μέσα στο 2015, ανέρχονταν σε 804.465, εκ των οποίων οι μισοί, 457.149, ήταν πρόσφυγες από τη Συρία. Συνολικά, 77 εθνικότητες απαρτίζουν το σύνολο των υπόλοιπων οικονομικών μεταναστών.

Από τις αρχές του έτους έως τις 21 Δεκεμβρίου έχουν καταγραφεί από τα διάφορα κέντρα των τοπικών λιμενικών Αρχών στα νησιά 347.316 άτομα που δεν αποτελούν πρόσφυγες από τη Συρία, αλλά είναι οικονομικοί μετανάστες από αραβικές και αφρικανικές χώρες. Για τους οικονομικούς μετανάστες, ορισμένες από τις περιπτώσεις κρίνονται απελάσιμες και ορισμένες μη απελάσιμες.

Συγκεκριμένα, σε 48 τοπικές λιμενικές Αρχές έχουν καταγραφεί από τις αρχές του 2015 έως τις 21 Δεκεμβρίου 2015, 194.827 άτομα από το Αφγανιστάν, 4.332 από τη Σομαλία, 277 από τη Γκάνα, 7.229 από το Μαρόκο, 184 από τη Γκάμπια, 371 από το Σουδάν, 676 από τη Νιγηρία, 351 από τη Δημοκρατία του Αγίου Δομίνικου, 817 από το Καμερούν, δύο από την Κούβα, 47 από τις Κομόρες, 848 από την Ερυθραία, 208 από την Ακτή Ελεφαντοστού, πέντε από τη Μπενίν, 1.306 από την Αλγερία, 21.780 από το Πακιστάν, 350 από το Μαλί, 69 από την Αιθιοπία, 331 από την Υεμένη, 36 από τη Γουινέα, 53 από τη Σιέρα Λεόνε, 179 από την Ουγκάντα, 1.177 από το Κονγκό, 5.495 από την Παλαιστίνη, 77.475 από το Ιράκ, 27 από τη Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής, δύο από την Ονδούρα, ένα από το Νταρφούρ, 49 από το Τόγκο, 16 από τη Ρουάντα, 21.133 από το Ιράν, 108 από τη Μπουργκίνα Φάσο, πέντε από τη Γκαμπόν, 454 από τη Σενεγάλη, 144 από την Ινδία, 173 από τη Μιανμάρ, 12 από τη Λιβερία, 162 από τη Σρι Λάνκα, 37 από τη Μαυριτανία, εννέα από τη Δημοκρατία του Νίγηρα, 205 από τη Λιβύη, 228 από το Νεπάλ, 28 από την Αϊτή, 115 από την Τυνησία, 467 από την Αίγυπτο, 3.375 από το Μπαγκλαντές, δύο από τη Δημοκρατία του Τσαντ, 15 από τη Νότια Αφρική, δύο από την Κένυα, δύο από την Κολομβία, ένα από τη Τζαμάικα, εννέα από την Αρμενία, εννέα από το Μπουρούντι, 1.829 από τον Λίβανο, 15 από το Ουζμπεκιστάν, 33 από τη Βιρμανία, 50 από το Κουβέιτ, ένα από την Αλβανία, δύο από τη Γαλλία, έξι από την Αγκόλα, 41 από την Ιορδανία, 39 από την Τουρκία, τρία από την Ουκρανία, έξι από τη Ζάμπια, επτά από το Τατζικιστάν, 15 από τη Σαουδική Αραβία, τέσσερα από τις Φιλιππίνες, τρία από το Καζακστάν, δύο από τη Ρωσία, τρία από τη Γεωργία, τέσσερα από τη Μολδαβία, έξι από το Θιβέτ, 26 από την Κίνα, τρία από το Τουρκμενιστάν και τρία από τη Δυτική Σαχάρα.


Μετά από όλα αυτά τι να πούμε... Η Παναγιά να βάλει το χέρι της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου