ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Παλαιό Φάληρο: "Ράγισαν" και οι πέτρες στην κηδεία του Ρένου Κανέλλου!

 
Πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία το γιό του δημοτικού συμβούλου Παλαιού Φαλήρου και πρώην Νομάρχη Θεόδωρου Κανέλλου, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του!

Ο Ρένος Κανέλλος, το σεμνό παιδί με τα γαλανά μάτια, έκανε τις καρδιές όλων των Φαληριωτών και όχι μόνο να ραγίσουν! Περισσότερα από 2.500 άτομα του είπαν το στερνό «αντίο», μεταξύ των οποίων συνάδελφοί του από τη Βουλή, βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων , πρόεδροι συλλόγων και πολλοί άλλοι.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του εκλιπόντος Θεόδωρος Κανέλλος, και ο αδέλφος του Γιώργος οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς «έφυγε» τόσο άδικα ο Ρένος τους!

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης ήταν συντετριμμένος στην κηδεία του Ρένου Κανέλλου, ενώ με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή εκφώνησε τον επικήδειο! Όπως είπε ο κ. Χατζηδάκης, ο εκλιπών είχε μελετήσει τα πάντα, είχε μεταλάβει, είχε αφήσει λουλούδια στους τάφους της αδερφής και της μητέρας του, ενώ σε γράμμα που άφησε έγραψε ότι πάει να τις βρει και να μην στεναχωρηθεί κανείς για το θάνατό του.

Σοκαρισμένοι ήταν και πολλοί συνάδελφοι του εκλιπόντος, οι οποίοι βρέθηκαν στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου για να πουν το τελευταίο αντίο στον Ρένο Κανέλλο.

Παρών ήταν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, ο γενικός διευθυντής της Βουλής και πρόεδρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Θανάσης Θεοδωρόπουλος, ενώ από την Νέα Δημοκρατία είδαμε τους Πάνο Παναγιωτόπουλο, Σοφία Βούλτεψη και Κωστή Χατζηδάκη. Επίσης, παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Απο την Νέα Δημοκρατία παρών ήταν και ο πρόεδρος κ. Κουμεντάκος και από την ΟΝΝΕΔ ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Μιχαηλίδης

Από το ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Παλαιού Φαλήρου κ. Καϊμάκης, ενώ τους ΑΝΕΛ εκπροσώπησε η πολιτευτής Δέσποινα Χαλκίδου.

Την Χρυσή Αυγή εκπροσώπησαν ο πολιτευτής, δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος  Παλαιού Φαλήρου κ. Τρύφωνας Μπουγάς Επίσης, δεν έλειψε και ο Δημήτρης Σταλούνης από την Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής Νοτίων Προαστίων.

Φυσικά, δεν έλειψε κανένας από το δημοτικό συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου. Τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις δημοτικές παρατάξεις. Το Faliro Press News είδε τον επικεφαλής της ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου κ. Κώστα Μερκουράκη με τη δημοτική σύμβουλο Κυρία Αργυρώ Σύριγγα. Τον κ. Δημήτρη Πιτούλη από την παράταξη «Εμείς για το Φάληρο», τον κ. Γιάννη Τριάντο από την «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» και γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Παλαιού Φαλήρου, όπως και τους αντιδημάρχους Παλαιού Φαλήρου Ανδρέα Δούμα ,Βίκυ Ανδρικοπούλου, Γιάννη Φωστηρόπουλο, Αλέξανδρο Κορόμηλο, Γιάννη Γουλιέλμο και Νίκι Γιάκοβλεφ.Τέλος, τη συμπαράστασή του στον κ. Θεόδωρο Κανέλλο εξέφρασε και ο πρώην δήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου κ. Γιώργος Χρυσοβερίδης, όπως και η διευθύντρια του δήμου κ. Νόνη Σταυριανάκου.

Αλλά και οι εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου παραβρέθηκαν στην κηδεία και άφησαν ένα λουλούδι για τον Ρένο Κανέλλο. Πιο συγκεκριμένα, ο διευθυντής του Vimaonline.gr κ. Κονταρίνης έδωσε το παρών, όπως και η δημοτική σύμβουλος και ιδιοκτήτρια του the-f-times.gr κ. Νέλλη Μαυρίδου και ο εκδότης του Κρητικού Λόγου κ. Αριστοδήμος Δρυγιαννάκης.

Τέλος, ο Σύλλογος «Αθηνά» εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρό του κ. Μαρία Καφούρου, ενώ το παρών έδωσαν και οι «Φίλοι του Ερυθρού Σταυρού» καθώς και η πρόεδρος της Ενώσεως Κατοίκων Αμφιθέας «Μπεφον» κ. Βούλα Σπυριδωνίδου ,η κ. Λίτσα Ζούπα (Πρόεδρος της Κεντρικής Διοίκησης της ΕΝΕΟΝ) και η πρόεδρος του ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ και Αντιδήμαρχος κ. Βίκυ Ανδρικοπούλου.

Αλλά και η Αστυνομία ήταν παρούσα διά του Διευθυντή Νοτίων Προαστίων κ. Νίκου Σταματελόπουλου και του Διοικητή Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου κ. Δημήτρη Μίχου.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΡΕΝΟ ΚΑΝΕΛΛΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου