ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Τριάντος Ιωάννης:Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ Faliro Press News ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ



Faliro


PressNews

Ζούμε στην εποχή της κωλοτούμπας
(Σαμαράς, Τσίπρας και πολλές χιλιάδες άλλοι  τοπικοί  παράγοντες,   πολιτικοί, ψηφοφόροι…)
όμως  να κάνει και τέτοια κωλοτούμπα το ``Faliro Press  News``  για τον Δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη και να διαψεύδει τον εαυτό του για τα όσα μέχρι σήμερα έχει δημοσιεύσει,  δεν το περίμενα..

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 25/1/16 έκανα ειδική αναφορά  σε δημοσίευμα προηγούμενης ημέρας που σε σχόλιο του Faliro Press  News για τη μη τοποθέτηση του Δημάρχου Χατζηδάκη Διονύση στη θέση του Γραμματέα της Τοπικής  Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. μεταξύ άλλων αναφέρει:

``Ο Διονύσης  Χατζηδάκης θεωρείται  ως ένας από τους πετυχημένους δημάρχους της Ελλάδας, καθώς διανύει την τέταρτη θητεία του στο Δήμο Π. Φαλήρου και απολαμβάνει το σεβασμό και την αναγνώριση απ` όλο το πολιτικό φάσμα.

Ο Δήμος Π. Φαλήρου δε, αναγνωρίζεται πλέον ως ένας από τους καλύτερους Δήμους της χώρας όσον αφορά στις υπηρεσίες του προς τους δημότες αλλά και στις περιβαλλοντικές παρεμβάσεις που έχει κάνει τόσο στον ιστό της πόλης όσο και στο παραλιακό μέτωπο.

Τέλος, αξίζει να επισημάνουμε και να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Π. Φαλήρου είναι οικονομικά εύρωστος χάρη στη σωστή και διαφανή διαχείριση του Διονύση Χατζηδάκη, αφού διαθέτει ένα πλεόνασμα 8 εκατομμυρίων ευρώ και μάλιστα, με πληρωμένες όλες του τις υποχρεώσεις``

Εκφράζοντας την έκπληξή μου, χαρακτήρισα τα ανωτέρω ως ύμνους υπέρ του σημερινού Δημάρχου και φυσικά δεν περίμενα από κανένα απάντηση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού ακόμη ο παρόντας και φερόμενος από καλοθελητές Τρύφωνας Μπουγάς ως συνεργάτης του Faliro Press News, έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι ουδεμία σχέση έχει με το ανωτέρω blog!!

 Βέβαια εάν τα όσα αναφέρονται γράφτηκαν συνειδητά και είναι θέση του blog, αφού άλλωστε δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα, τότε καλωσορίζουμε την κωλοτούμπα του και πάμε για άλλα..

Ή πάλι, αν είναι δυνατόν, ότι γνωστή Δημοτική Σύμβουλος `κόλακας` του Δημάρχου, έχει κωδικό πρόσβασης στην ιστοσελίδα και αυτή δημοσιεύει  τα ανωτέρω εξαργυρώνοντας τη κάλυψη του Δημάρχου σε δικές της σοβαρές  υπηρεσιακές και  προσωπικές αταξίες!!

Πάντως όνομα  δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να υιοθετήσω τέτοια κακόβουλα σχόλια.. Αν είναι δυνατόν! Γίνονται τέτοιες σκανδαλιές από δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους στο Π. Φάληρο! Έλεος, πιπέρι στο στόμα τους..

Παρότι εγώ δεν δημοσιοποίησα τα λεγόμενα μου στο διαδίκτυο, το Faliro Press  News σχολίασε την τοποθέτησή μου στις 28/1/16 και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι τα ανωτέρω γράφτηκαν μεταξύ σοβαρού και αστείου και η αναφορά στον Δήμαρχο περιλαμβάνεται σε δημοσίευμα του vima online.gr.

Αν και δεν αναφέρει στη συγκεκριμένη ανάρτηση τη πηγή της σχετικής αναφοράς (vimaonline.gr), όπως θάπρεπε να κάνει ένα σοβαρό και έγκριτο blog όπως είναι το Faliro Press  News, δεν πειράζει. Βρε παλιόπαιδα, πως τα λέτε, πως τα λέτε..

Δεκτή η απάντησή σας.
Και εις άλλα με υγεία φίλοι μου.
Αγαπητέ μας δημοτικέ σύμβουλε Ιωάννη Τριάντο το FaliroPressNews
των αποκαλύψεων» σάς αφιερώνει το παρακάτω άσμα:






2 σχόλια: