ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Γνωστό πολιτικό πρόσωπο, σε αγοραπωλησία 3 ακινήτων αξίας 67,5 εκατ δολαρίων στο Μανχάταν! Ποιος είναι;

Πολύ γνωστό πολιτικό πρόσωπο που έχει διατελέσει και αρχηγός κόμματος, φέρεται να εμπλέκεται σε περίεργη τριγωνική συναλλαγή ποσών, μέσω λίστας Λαγκάρντ , που κατέληξαν σε αγοραπωλησία τριών πανάκριβων ακινήτων στο Μανχάταν της ΝΥόρκης! Πρόσωπο κλειδί στην όλη υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοκρατίας, φέρεται να είναι ο επιχειρηματίας Άγγ Μεταξάς, (της παλαιάς οικογενείας ποτοποιών), που καταζητείται από τις 23 Ιουνίου 2015 για τα κακουργήματα της υψηλής φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Μάλιστα το σχετικό εθνικό ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έχει μετατραπεί εδώ και μήνες σε διεθνές!

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ ο Αγγ. Μεταξάς φέρεται να έχει ανάμειξη σε “περίεργες” συναλλαγές 65.750.000 δολαρίων για τρία ακίνητα στη Νέα Υόρκη. Ο καταζητούμενος επιχειρηματίας είχε δικαίωμα εγγύησης-εγγραφής πρώτης υποθήκης στα ακίνητα και θα κληθεί να παράσχει εξηγήσεις για την υπόθεση, καθώς νεότερα στοιχεία δείχνουν ότι τα ακίνητα σχετίζονται με εταιρίες συμφερόντων άλλων προσώπων. Το «αμερικανικό ΣΔΟΕ», το FinCen, ερευνά τις υποθέσεις αγορών παρόμοιων ακριβών ακινήτων μέσω εταιριών που δεν δήλωναν τα στοιχεία των πραγματικών ξένων ιδιοκτητών τους.

Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει πλέον πολύ ισχυρή πεποίθηση ότι πίσω από αυτά τα 3 ακίνητα στο Μανχάταν, κρύβεται αδήλωτο πολιτικό χρήμα, που αφορά πρώην αρχηγό πολιτικού κόμματος και εκ των πρωταγωνιστών της δραματικής πενταετίας των Μνημονίων. Φαίνεται μάλιστα ότι στη συζήτηση της Τρίτης στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη και τη Διαπλοκή, θα υπάρξει εξέλιξη επάνω σε αυτή την υπόθεση και πιθανότατα νέα στοιχεία που αναμένεται να καταφθάσουν μέχρι την Τρίτη από τις ΗΠΑ …

Πηγή: olympia.gr / dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου