ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΑΛΛΟ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ, ΑΛΛΟ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ. Ε, ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ;







Πολύς ντόρος γίνεται αυτές τις μέρες, για την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά. Σύσσωμα, τα ξεφτιλισμένα ρουφιανοκάναλα-τσοντοκάναλα των νταβατζήδων, όπως επίσης και το σύνολο των πατσαβουροφυλλάδων, αναλώθηκαν σε εμετικές αλλά και αστείες δημοσιεύσεις.

Δημοσιογράφοι, όπως π.χ. η μαντάμ Άντα Ψαρρά, Λευτέρης Μπιντέλας και ο χρηματοδοτούμενος από την Μέρκελ για να εκδίδει βιβλία κατά της Χρυσής Αυγής, Δημητράκης Ψαρράς, έδωσαν ρεσιτάλ υποκρισίας και απέραντης βλακείας, ωρυόμενοι από τις εφημερίδες-βόθρους, στις οποίες αρθρογραφούν, για την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά.

Περιττό να αναφερθεί ότι το σύνολο των βρωμοφυλλάδων, στις οποίες δημοσιεύονται τα λιβελογραφήματα των εν λόγω εθνομηδενιστών, χρησιμεύουν μόνο για την υγιεινή κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι αδυνατούν να προμηθευτούν χαρτί υγείας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις βαθυστόχαστες και δημοκρατικότατες αναλύσεις των παραπάνω κάφρων-δημοσιογράφων, θα έπρεπε ο Ρουπακιάς να παραμείνει προφυλακισμένος, ασχέτως αν οι νόμοι ορίζουν ως ανώτατο όριο προφυλάκισης τους 18 μήνες. Σημειωτέων ότι ο Ρουπακιάς παρέμεινε έγκλειστος για 30 μήνες, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο κατηγορίες.

Η υποκρισία του αληταριού-προοδευταριού δεν είναι κάτι το καινούργιο, αλλά ο κανόνας που ακολουθεί κάθε πράξη και ενέργεια των ινστρουχτόρων μαρξιστών. Ξεχνούν, τα ορφανά του Πολ Ποτ, τις πάμπολλες αποφυλακίσεις αναρχοάπλυτων ρεμαλιών και ακροαριστερών κατσαπλιάδων-τρομοκρατών.

Η εσκεμμένη αμνησία από την οποία φαίνεται να πάσχουν οι τιμητές και θαυμαστές των δολοφόνων της 17 Νοέμβρη, μάλλον δεν τους βοηθάει να θυμηθούν τις αποφυλακίσεις του Μαζιώτη, της Ρούπα του Σακκά και πολλών άλλων παρακρατικών τσογλανιών των Βορείων Προαστίων, της χλιδής και της επανάστασης του κώλου.

Δεκάδες αλητήριοι μπολσεβίκοι αποφυλακίστηκαν με σκανδαλώδεις αποφάσεις, χωρίς ποτέ να αναζητηθούν ευθύνες για την μετέπειτα εξαφάνιση και φυγοδικία τους.

Γι’ αυτό, λοιπόν, σκασμός και πίσω στις βρωμερές τρύπες σας, «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι». Θεόδωρος Χλωρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου