ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Διονύσης Χατζηδάκης: "Ναι, στα γαμήλια πάρτι μεταξύ γκέϊ και λεσβιών"

Θετικός στην προοπτική τέλεσης γαμήλιων πάρτι από ομόφυλα ζευγάρια, τα οποία επιθυμούν να γιορτάσουν το ευτυχές γεγονός της "ένωσής" τους με κάθε επισημότητα, εμφανίζεται ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης! Ο ίδιος δηλώνει διατεθειμένος να υπογράψει και σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων, αν του ζητηθεί!
Τα γαμήλια πάρτι ομόφυλων ζευγαριών είναι μία νέα τάση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso! Μάλιστα, ήδη στην Αθήνα υπάρχουν οι ... κατάλληλοι επαγγελματίες στους οποίους μπορεί να απευθυνθεί ο ενδιαφερόμενος για ένα αξέχαστο γαμήλιο πάρτι!
 

Οι «γαμήλιες» δουλειές «ανοίγουν» στη χώρα μας μέσω ειδικής ιστοσελίδας, η οποία βρίσκεται στα σκαριά λίγο καιρό μετά την εφαρμογή του συμφώνου συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών. Στην εύρεση του concept αλλά και στην πραγματοποίηση αυτών των ιδιαίτερων πάρτι -που θα απευθύνονται σε ομόφυλα ζευγάρια αντρών και γυναικών- θα βάλουν το χεράκι τους γνωστοί επαγγελματίες από τον χώρο του θεάματος, ο Κώστας Βενετσάνος και ο Όμηρος Ευστρατιάδης.

Μπορεί ακόμα στη χώρα μας να μην τελούνται γάμοι μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, ωστόσο πολλά από τα ζευγάρια gay επιθυμούν να το γιορτάσουν με γαμήλιο τρόπο και σε αυτόν τομέα ερχόμαστε εμείς να τους εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο» εξηγεί στην «Espresso» ο Κώστας Βενετσάνος, ο οποίος, εκτός από τις δημόσιες σχέσεις στην εταιρία, έχει αναλάβει και το ψυχαγωγικό κομμάτι των εκδηλώσεων, με τον ίδιο στον ρόλο του τραγουδιστή, αλλά και στο «κλείσιμο» συνεργασίας με άλλους καλλιτέχνες.

«Οι γαμήλιες εκδηλώσεις θα γίνονται σε δύο κτήματα που έχουμε στη Βαρυμπόμπη, αλλά και σε άλλα μέρη της αρεσκείας των ενδιαφερομένων με τα οποία συνεργαζόμαστε. Υπάρχουν διάφορες ιδέες -από τις πιο κλασικές μέχρι τις πιο προχωρημένες- γι' αυτά τα events, στα οποία θα έχει τη δική του σκηνοθετική συμβολή ο Ομηρος Ευστρατιάδης. Θέλουμε να προσφέρουμε χαρά και διασκέδαση και όσοι συνεργαζόμαστε σε αυτό το project το κάνουμε με πολύ κέφι» προσθέτει ο ίδιος.

Οι διοργανωτές των πάρτι αυτών έχουν έρθει σε επικοινωνία με αρκετούς δημάρχους της χώρας μας, προκειμένου να μάθουν αν είναι διατεθειμένοι, αν χρειαστεί, να δώσουν τη δική τους τυπική αναγνώριση του συμφώνου συμβίωσης, σε περίπτωση που το ζητήσουν οι πελάτες τους. Κάτι τέτοιο συνέβη στις 25 Ιανουαρίου 2016 στο Δημαρχείο Αθηναίων, όταν ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης υπέγραψε συμβολικά το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης (για την ακρίβεια, έβαλε την υπογραφή του στη ληξιαρχική πράξη) μεταξύ ενός γιατρού κι ενός εκπαιδευτικού, οι οποίοι ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να κάνουν χρήση του νέου νόμου.

Όπως μας ενημέρωσε ο Κώστας Βενετσάνος, ανάμεσα στους δημάρχους που είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να πάρουν μέρος σε μια αντίστοιχη εκδήλωση είναι προς το παρόν ο Διονύσης Χατζηδάκης του Παλαιού Φαλήρου, ο Ηλίας Ψινάκης του Μαραθώνα, ο Απόστολος Γκλέτσος της Στυλίδας και ο Γιάννης Δημητριάδης του Πόρου. «Αντίθετα, αρνητικός ήταν ο δήμαρχος του Αγκιστρίου» συμπληρώνει ο Κ. Βενετσάνος.


Πώς αλλάζουν έτσι οι εποχές... Εκεί, που πριν από αρκετά χρόνια - αναφερόμαστε στην παραλία του Φαλήρου- οι οικογενειάρχες Φαληριώτες απολάμβαναν τον περίπατό τους δίπλα στη θάλασσα, σήμερα κάποιοι "ψαρεύουν" όχι μαρίδες, αλλά νεαρούς μετανάστες, οι οποίοι για λίγα χρήματα πωλούν το κορμί τους! Φαινόμενο, το οποίο λόγω της αθρόας έλευσης μεταναστών έχει διογκωθεί το τελευταίο διάστημα μετατρέποντας το Φλοίσβο σε ... πλατεία Βικτωρίας!
 

Και σαν να μη μας έφτανε αυτό, τώρα έρχεται η ... "νέα τάξη πραγμάτων" να μας βάλει να αποδεχτούμε και τα γαμήλια πάρτι μεταξύ των ομοφυλοφίλων! Ο καθένας μπορεί να κάνει σπίτι του ότι θέλει! Ωστόσο, νομίζουμε ότι η κοινωνία μας έχει "ξεφύγει" λίγο με την υπέρμετρη προβολή της ζωής των ομοφυλόφιλων ζευγαριών! Υπάρχουν και παιδιά, που μεγαλώνουν σε αυτό τον τόπο και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί! 

Για ακόμη μία φορά ο δήμαρχός μας κ. Διονύσης Χατζηδάκης μας εξέπληξε, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι του αρέσει να πρωτοπορεί! Άντε να δούμε, τι άλλο θα δουν τα μάτια μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου