ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΟΛΟΝΥΧΤΙΟ ΘΡΙΛΕΡ! ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !




 
  GYNAIKES
Σε ολονύχτιο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση Μουζάλα με τον Πάνο Καμμένο να επιμένει στο «ή εγώ ή αυτός», δίνοντας παράταση μέχρι τις 9 το πρωί που συνεδριάζει η ΚΟ των ΑΝΕΛ να έχουν ληφθεί η όποιες αποφάσεις.

Υπουργοί έχουν σπεύσει στην οικία του προκειμένου να τον μεταπείσουν.

Αργά το βράδυ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία για το θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να τα ξαναπούν για το ζήτημα αυτό μετά τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, που διεξάγεται την Πέμπτη και την Παρασκευή στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό.

Κύκλοι του Μαξίμου μιλούσαν για εκτόνωση της κρίσης μετά την τηλεφωνική επικοινωνία ωστόσο από το περιβάλλον Καμμένου παραπέμπουν στη συνεδρίαση της ΚΟ και ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εμμένει στην αρχική του θέση.

Νωρίτερα, είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν τον κ. Καμμένο να παραιτείται καθώς διαφωνεί με την παραμονή του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής στην κυβέρνηση μετά τη δήλωσή του περί «Μακεδονίας».

Από το Πεντάγωνο ανέφεραν ότι ο κ. Καμμένος συγκέντρωσε τα προσωπικά του είδη και ότι επικοινώνησε με τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων, κάποιοι από τους οποίους βρίσκονται στο εξωτερικό, καλώντας τους αύριο σε σύσκεψη.

Για το πρωί στις 9.00 έχει οριστεί επίσης συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού κατέβαλαν, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθειες να μεταπείσουν τον Πάνο Καμμένο. Μάλιστα κάποιοι όπως ο Νίκος Παππάς μαζί με άλλους ήταν μέχρι αργά το βράδυ στο σπίτι του Πάνου Καμμένου.

Υπενθυμίζεται ότι από την Τρίτη το βράδυ ο κ. Καμμένος έχει ζητήσει την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα, ενώ και μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα την Τετάρτη το πρωί δήλωσε ότι εξακολουθεί να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, όχι όμως και στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Από την πλευρά της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι μετά τις συζητήσεις μεταξύ του Πρωθυπουργού και του Πάνου Καμμένου αποφασίστηκε οι τελικές αποφάσεις για την τύχη του Γιάννη Μουζάλα να ληφθούν μετά τη σύνοδο κορυφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου