ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Μην αντιστέκεστε τόσο θα σκίσετε κανένα καλσόν



Ειλικρινά ποτέ δεν περίμενα ότι οι Έλληνες/ίδες θα επιτρέπαμε την διάλυση της χώρας. Γιατί ότι η χώρα διαλύεται μέσω της αλλοίωσης της λαθροεισβολής το βλέπουν πλέον όλοι, το θέμα είναι ότι δεν αντιδρούν. Ακόμα και οι ηλίθιοι που το παίζουν αλληλέγγυοι και τους κλέβουν ακόμα και τα σώβρακα μετά από λίγο «επιστρέφουν» στον αγώνα της «βοήθειας».

Δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ τις επιτροπές κατοίκων της Γλυφάδας, του Ελληνικού και του Αλίμου (που πριν από 2-3 χρόνια έκλειναν δρόμους και έκαναν αιματηρές κινητοποιήσεις για το Ελληνικό και τις παραλίες τους, με αφορμή 1-2 μαγαζιά που εμπόδιζαν τον αιγιαλό, όπως έλεγαν) να αντιδρούν στο παραμικρό.

Δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ τους Παλαιοφαληριώτες και τους Καλλιθεώτες που έδιναν μάχη για το δημόσιο χαρακτήρα του φαληρικού μετώπου (όπως αποκαλούν το κομμάτι απο το ΣΕΦ μέχρι το Καλαμάκι) τώρα να αντιδρούν…

Δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ τους κατοίκους της Νέας Μάκρης και του Μαραθώνα (που μέχρι πέρυσι έδιναν μάχες για το κωπηλατοδρόμιο) τώρα να αντιδρούν.

Μπορώ να συνεχίσω μέχρι το πρωί να γράφω ανάλογα παραδείγματα. Θεωρώ ότι καταλάβατε που το πάω. Όλοι αυτοί λοιπόν που μέχρι χθες έκλειναν δρόμους για το παραμικρό, ακόμα και για λόγους εντελώς ηλίθιους, τώρα είναι κότες λυράτες και σε 3 μήνες που έρχεται καλοκαιράκι, θα λιάζονται παρέα με κάτι χιλιάδες λαθροεισβολείς στις όμορφες παραλίες της Νότιας Αττικής.

Δεν ξέρω ίσως νομίζουν ότι θα φύγουν μέχρι τότε. Προφανέστατα αυτό δεν θα γίνει. Ήδη οι 3 μέρες που έλεγε η κυβέρνηση έχουν γίνει εβδομάδα και απ΄ότι διαβάζω τις επόμενες μέρες η περίοδος παραμονής θα είναι για μήνα και μετά βλέπουμε.

Την ίδια ώρα οι «ανοιχτές» δομές μετατρέπονται σε άνδρο εγκληματιών, ανεξέλεγκτος τόπος πώλησης των πάντων (προς το παρόν κυριαρχούν τα ναρκωτικά, αλλά οσονούπω έρχονται και τα υπόλοιπα) και φυσικά άβατο για αστυνομία και ελεγκτικούς μηχανισμούς….

Σε όλα αυτά 10 εκατομμύρια Έλληνες στέκονται απαθείς.

Σε όλα αυτά 10 εκατομμύρια καναπεδάτοι δεν χαλάνε τη ζαχαρένια. Στέκονται στην «άδεια» πλατεία Βικτωρίας, αλλά δεν βλέπουν ότι 30 μέτρα πιο κάτω (Φυλής και Χεϋδεν για παράδειγμα) οι λάθρο μαζεύονται όλο το 24ώρο κατά εκατοντάδες. Δεν βλέπουν ότι το βάρος πλέον «μοιράζεται» και σε άλλες πλατείες.

Την ίδια ώρα όλα τα μέσα έχουν κατεβάσει αμάσητο το ψεύτικο νούμερο του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής, περί του δήθεν αριθμού μεταναστών, το οποίο τώρα προσδιορίζουν στις 42.000, παραβλέπουν όμως να μας πουν ότι αυτός ο αριθμός αντιστοιχεί στις επίσημες δομές υποδοχής και όχι στον αριθμό των ανθρώπων που βρίσκονται στη χώρα, αφού αυτό το χάλι που λέγεται ελληνικό κράτος από την αρχή της προσφυγικής κρίσης δεν μπορεί να προσδιορίσει τον ακριβή αριθμό εισερχομένων με τον αριθμό των εξερχομένων, ώστε με μια απλή αφαίρεση να μπορέσουμε να μάθουμε την αλήθεια για τον αριθμό των μεταναστών που υπάρχουν στη χώρα. Φυσικά την παρούσα κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ δεν την βολεύει η απλή εξίσωση και γι΄αυτό ΠΟΤΕ μην περιμένετε να σας δώσει αυτά τα δύο απλά στοιχεία.

Φυσικά το πρόγραμμα επικοισμού συνεχίζεται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές πληροφορούμαστε ότι ήδη μεταφέρουν μετανάστες στις περιοχές Πόρτοχέλι, Λουτράκι, Βόλο, Τρίκαλα, Μαλακάσα, Αφίδνες, Νέα Μάκρη, Λαύριο και λίαν συντόμως και σε άλλες περίπου 60 περιοχές της Ελλάδας. Επίσης προσέξτε και κάτι άλλο. Οι νέες περιοχές βρίσκονται «μακριά» από πρωτεύουσες, άρα μακριά και από την σφαίρα άμεσης ανταπόκρισης και αντίδρασης της αστυνομίας… Τυχαίο;

Όταν θα ξυπνούμε δυστυχώς θα είμαστε περικυκλωμένοι και τότε να σας δω πως θα αντισταθείτε στις «ορδές των βαρβάρων» που προέρχονται απο περιοχές που ζουν σε εμπόλεμη κατάσταση εδώ και μερικές δεκαετίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου