ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Τα ψέματα και η διαστρέβλωση της αλήθειας από τον Κώστα Μερκουράκη ΣΥΡΙΖΑ! Αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!

Ανακρίβειες, προκλητικά ψέματα και διαστρέβλωση των όσων λέχθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου της 29ης Φεβρουαρίου 2016, περιλαμβάνει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης Παλαιού Φαλήρου με τίτλο «Ενημέρωση από Δημοτικό Συμβούλιο Π. Φαλήρου (29/2) – Εθνικιστικό παραλήρημα & απαντήσεις».

Το εν λόγω δημοσίευμα αν παρακολουθήσει κανείς με προσοχή το βίντεο που ανάρτησε το Faliro Press News, στο οποίο γίνεται λόγος για τα πιθανά μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για να προστατευθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι από τις επιθέσεις «κόκκινων» τραμπούκων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΟΡ.ΜΑ. είναι στο μεγαλύτερο μέρος του ανυπόστατο. Ο γράφων ακολουθεί πιστά τη «γραμμή» που εφαρμόζει έως τώρα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με συνεχή ψέματα και διαστρέβλωση της αλήθειας σε μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης της κοινής γνώμης.

Στο δημοσίευμα της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης αποδίδονται στο δημοτικό σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής κ. Μπουγά, τα όσα είπε στο δημοτικό συμβούλιο ο έτερος δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής κ. Σωτήρης Μεταξάς. Ή ο γράφων έχει μπερδευτεί και δεν ξέρει να ξεχωρίζει τον κ. Μπουγά από τον κ. Μεταξά (να πεις ότι μοιάζουν, κιόλας… δεν μοιάζουν) ή έχει πρόβλημα με την όρασή του! Εκτός και αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος!

Για του λόγου του αληθές διαβάστε το ακριβές κείμενο και δείτε το εν λόγω βίντεο (για να μην υπάρχουν αμφιβολίες) σε αυτό εδώ το λινκ
http://faliropressnews.blogspot.gr/2016/03/blog-post_48.html. Επίσης, το κείμενο της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης Παλαιού Φαλήρου κάνει λόγο-προς το τέλος του- και για απειλές που εκτόξευσε ο κ. Μπουγάς εναντίον του κ. Μερκουράκη, κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει. Μάλιστα, ο κ. Μπουγάς ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο ότι εάν τα μέλη της ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου αντιμετώπιζαν παρόμοια επίθεση με αυτή που αντιμετώπισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής από τραμπούκους θα προσπαθούσε να τα προστατεύσει, δείχνοντας τη συναδελφικότητα και την αλληλεγγύη του.

Και φυσικά, η ΡΑΚ καταλήγει στο δημοσίευμα με μία δήλωση του κ. Μερκουράκη, η οποία ουδέποτε έγινε στο δημοτικό συμβούλιο, σύμφωνα και με το μαγνητοσκοπημένο ντοκουμέντο που δημοσιοποίησε το Faliro Press News.

Ο κ. Μερκουράκης φαίνεται πώς έχει πανικοβληθεί βλέποντας τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να ανεβαίνουν συνεχώς και του ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη πλευρά να κατρακυλούν, με τους πολίτες να εκφράζουν καθημερινά τη δυσαρέσκειά τους για τους χειρισμούς του Αλέξη Τσίπρα σε φλέγοντα ζητήματα!

Κατανοούμε πλήρως τον πανικό του κ. Μερκουράκη αλλά και τόση παραπληροφόρηση; Γιατί; Άλλωστε, θα πρέπει ο ίδιος να είναι δύο φορές πιο προσεκτικός από οποιονδήποτε άλλο δημοτικό σύμβουλο μια και όλοι γνωρίζουν ότι ήρθε «αλεξιπτωτιστής» στο δήμο Παλαιού Φαλήρου και έλαβε ένα αξίωμα, το οποίο αν υπήρχε αξιοκρατία και αδιάβλητες διαδικασίες θα έπρεπε να κατείχαν κάποιοι άλλοι από την παράταξή του
!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου