ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Θεόδωρος Κανέλλος: «Το δημοτικό συμβούλιο Π.Φαλήρου ασχολείται με θέματα της πόλης και με τίποτα άλλο» - Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα;

«Το δημοτικό συμβούλιο ασχολείται μόνο με τα θέματα της πόλης» ξεκαθάρισε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο πρώην Νομάρχης και δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου κ. Θεόδωρος Κανέλλος καταδικάζοντας τη φραστική επίθεση που δέχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής Π.Φαλήρου κ. Σωτήρης Μεταξάς από τον επικεφαλής της ΡΑΚ Π.Φαλήρου κ. Κώστα Μερκουράκη! 

Ο επικεφαλής της ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου εκτόξευσε ύβρεις και απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά του κ. Μεταξά προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Σώματος του δημοτικού συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω φραστικό επεισόδιο μεταξύ των κ.κ. Μερκουράκη και Μεταξά μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο παρακάτω λινκ http://faliropressnews.blogspot.gr/2016/03/blog-post_48.html

« Τα πολιτικά πάθη αν έρθουν εδώ μέσα, και επικίνδυνα είναι και δεν θα ελεγχθούν κάποια στιγμή. Γι΄αυτό και παρακαλώ πολύ τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και τον δήμαρχο και όλοι μαζί να συμβάλλουμε, μόλις η συζήτηση μετατοπιστεί σε θέμα πολιτικής θέσεως –που ξέρουμε αυτές οι πολιτικές αναμετρήσεις τι συνέπειες φέρνουν, τι ρήξεις και τι εχθρότητες και μέχρι και τα αδέρφια συγκρούονται , να σας ενθυμήσω τον Εμφύλιο, αδερφός σκότωνε αδερφό- ο ομιλητής να διακόπτεται αμέσως. Αυτό εδώ τον ιερό χώρο του Φαλήρου, του δημοτικού συμβουλίου, που εγώ ως πρόεδρος τον υπηρέτησα και το επέβαλλα να μην έρθουν εδώ μέσα πολιτικές αντιπαραθέσεις. Εισέρχεται καινό δαιμόνιο, όλα αυτά είναι εκ του πονηρού. Να πάρουμε μία απόφαση και όποιος πάει να πει εγώ είμαι της Ν.Δ., εγώ του ΠΑΣΟΚ, εγώ του ΣΥΡΙΖΑ να τον σταματάμε. Εμείς έχουμε ένα κοινό σκοπό, να αναδείξουμε τον τόπο μας, το δήμο μας, το σπίτι μας. Να ξέρουν όλοι όσοι έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο ότι θα ακούσουν θέματα της πόλης μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κανέλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου