ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Πασίγνωστος μουσικός «ψαρεύει» μετανάστες στην παραλία Μπάτης Παλαιού Φαλήρου

 
Από ντροπαλός, γίνεται ιδιαίτερα διαχυτικός

Ξημεροβραδιάζεται στην παραλία Μπάτης Παλαιού Φάληρου, ψάχνοντας για ερωτική συντροφιά ανάμεσα στους νεαρούς που άφησαν τις χώρες τους ελπίζοντας σε μια καλύτερη ζωή
Λατρεύει την τέχνη και τη μουσική και απεχθάνεται τα φλας, ενώ σνομπάρει τις δεξιώσεις που ακολουθούν μετά τις εμφανίσεις του. Ολη του η ζωή χαρακτηρίζεται από πάθος και σκληρή μελέτη. Ο λόγος για πασίγνωστο Ελληνα μουσικό με διεθνή καριέρα, που έχει δώσει συναυλίες σε ξακουστές σκηνές του κόσμου και κάθε φορά αποθεώνεται για το θείο ταλέντο και τη δεξιοτεχνία του από τους εκατοντάδες θαυμαστές του.

Οσο για τις σπάνιες εμφανίσεις του στην Ελλάδα, είναι πάντα sold out, ενώ εκείνος απολαμβάνει τη δόξα και την αναγνώριση διακριτικά και μακριά από τα φλας και τους δημοσιογράφους. Ο τρόπος ζωής του λέγεται ότι είναι λιτός και μοναχικός, όμως φαίνεται ότι έχει κάποιες «ιδιαίτερες αδυναμίες»!

Σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του είναι κοινό μυστικό οι βόλτες του τις βραδινές ώρες (και σχεδόν μέχρι το ξημέρωμα) όπου βρίσκονται μετανάστες.

Στο σκοτάδι στην παραλία Μπάτης Παλαιού Φάληρου.Εκεί τον έχουν δει να πηγαίνει άλλοτε πεζός και άλλοτε με το αυτοκίνητό του. Και τότε είναι που μεταμορφώνεται... Από ντροπαλός, γίνεται ιδιαίτερα διαχυτικός.

Πιάνει κουβέντα με τους νεαρούς αλλοδαπούς, δείχνει να είναι τρυφερός μαζί τους, αναζητώντας συντροφιά για τα μοναχικά βράδια του. Εκδώ στο Παλαιό Φάληρο, που έχει γίνει το καταφύγιο για δεκάδες νεαρούς μετανάστες που άφησαν τις χώρες τους κυνηγώντας το όνειρο για μια καλύτερη ζωή, ψάχνει για ερωτική συντροφιά που θα κρατήσει για λίγες ώρες. Στο σκοτάδι και ανάμεσα στις σκιές των αντρών ο ταλαντούχος μουσικός αναζητά παρέα με αγόρια που ο πόλεμος και η φτώχεια τα οδήγησε στη Ευρώπη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου